Benim de genlerimde heterezigot var gebelik kayiplarim oldu daha once ilk uc ayda bir sefer yine but doktora gittim ama gebelik oncesi coraspirin vermeyecem kalp atisi olusunca igne 12 hafta Dan sonrada hem igne hem coraspirin dedi bu sekilde denemelimiyim korkuyorumda acikacasi
Bende bir düşük yaşadım 11 haftada .Tekrar düşündüğümüz için doktora gittm kan pıhtılaşmam olduğu için corasprin ve folikasit verdi şimdi onları kullanıyorum.Doktorlara güvenmemiz gerekiyor bulunduğunuz bölgedeki doktorları iyi araştırın .Bir doktorun yönlendirmesi önemli.
Benim gebeligi de kanama olusuyor bende de var kna pihtilasmasi coraspirin I me dedi sadece folik asit verdi gebelik olunca igne kalp atisini duyunca sonrada coraspirin dedi perinatolojiye bakiyor kendisi yanlis olmaz herhal de kimi kullan kimi kullanma diyor oncesi coraspirin bizde sasirduk
Bende bir düşük yaşadım 11 haftada .Tekrar düşündüğümüz için doktora gittm kan pıhtılaşmam olduğu için corasprin ve folikasit verdi şimdi onları kullanıyorum.Doktorlara güvenmemiz gerekiyor bulunduğunuz bölgedeki doktorları iyi araştırın .Bir doktorun yönlendirmesi önemli.
Benim gebeligi de kanama olusuyor bende de var kna pihtilasmasi coraspirin I me dedi sadece folik asit verdi gebelik olunca igne kalp atisini duyunca sonrada coraspirin dedi perinatolojiye bakiyor kendisi yanlis olmaz herhal de kimi kullan kimi kullanma diyor oncesi coraspirin bizde sasirduk
Canim benim 3kimyasalim var ve bendede kan pirtilasmasi cikti. Doktor coraspin ve folik asid verdi.gebeligi anlar anlamazda kan sulandiri ignede kullanacaksin dedi. Bence acilen doktorunu degistirmelisin. bu durumda Coraspin vermeyen doktoru ilk defa duydum.
Canim kalp atisi bebis rahme yerlesip kese olup icinde bebis olustuktan sonra basliyor. Ama kimyasal gebelik bunlarin daha hicbiri yokken oluyor. Bence çok cok sacma. Ve riske girme bence. Cünkü doktorlara göre hava hoş kimyasal gebelik diyip geciyorlar yipranan biz oluyoruz. Diger forumda bir arkadas vardi onunda pirtilasma sorunu vardi coraspini ihmal etti yine kimyasal oldu.2 ay sonra coraspini kullanarak saglikli gebelik oldu.simdi kan sulandirici ilacla gebeligi sürüyor.
Gece seferde kullan dim Ben kanama odu once kese geriydi sonra kese buyumus 8 hafta lik bebek kalp atisi durdu nisanda kurtaj oldum. Simdi bir perinatolojiye gittim icme dedi gebelik kalp. Atisi igne 12 hafta Dan sonra coraspirin dedi coraspirin onceden icilirse kanama yapiyo dusuge sebep oliyormus vala bilemiyorum bende ya oyleyse diyor insan
Gece seferde kullan dim Ben kanama odu once kese geriydi sonra kese buyumus 8 hafta lik bebek kalp atisi durdu nisanda kurtaj oldum. Simdi bir perinatolojiye gittim icme dedi gebelik kalp. Atisi igne 12 hafta Dan sonra coraspirin dedi coraspirin onceden icilirse kanama yapiyo dusuge sebep oliyormus vala bilemiyorum bende ya oyleyse diyor insan