• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşması testi nerede yapılır?...

fazisun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
190
0
96
Ankara
konuyu umarım yanlış yere açmamışımdır. tecrübe etmiş arkadaşlar bana kan pıhtılaşması testi nerde nasıl yaptırılıyor? maliyeti nedir. yaptıran var mı?

ameliyat öncesi hastanede yaptırdım ama sizinki farklımı bilemeyeceğim.para ödemedim.sigorta karşıladı:34:

benim iki gebeliğimde de kan pıhtılaşması sorunu oldu. ve düşük tehlikesi yaşadım. ilk gebeliğimde dr. bebek aspirini içirdi ve düzeldim :34: kan pıhtılaşması olduğu için bebeğimde gelişmiyordu ama aspirine başlayınca herşey düzeldi ... istersen dr. bir danış derim..:3:

canım doktor ikinci düşükten sonra araştırlır dedi. ama ailede kan pıhtılaşmasından düşük yaşayanlar var. ben ikinciyi yaşamak istemiyorum o yüzden bu testi yaptırmak nasıl analşıldı sizin ki

Devlet ve üniversite hastanelerinde yapılıyor. Ben İstanbul'un iyi hastanelerinden birinde (ssk geçiyor) yaptırdımdı. Hormon testi le beraber bir AMH vardı (bunlarda maliyetli o yüzden yazdım) hepsine 650 vermiştim indirimli ancak 2,5 yıl önce.

Son düzenleme:
konuyu umarım yanlış yere açmamışımdır. tecrübe etmiş arkadaşlar bana kan pıhtılaşması testi nerde nasıl yaptırılıyor? maliyeti nedir. yaptıran var mı?

üniversite hastanelerinde hematoloji bölümünde yaptırabilirsin trombofoli paneli diye istetebilirsin.özel lab.da da yapılıyo ama bana 1500 lira gibi bişey demişlerdi..

Son düzenleme:
Merhaba üzerinden yıllar geçmiş ama sorunumuz aynıymış benim de ailemde pıhtılaşma kaynaklı düşüşler var hatta bi ablam tüpünü kaybetti şimdi hematoloji de bekliyorum ancak maliyetli bir test olduğu için ikinci düştükten sonra bakılır diyorlar ancak bu tip kayıpları yaşamak kolay mı :(
canım doktor ikinci düşükten sonra araştırlır dedi. ama ailede kan pıhtılaşmasından düşük yaşayanlar var. ben ikinciyi yaşamak istemiyorum o yüzden bu testi yaptırmak nasıl analşıldı sizin ki

İstanbulda yaşıyorsanız özel laboratuvar ve özel hastanelere boşu boşuna para kaptirmayin SGK kapsamında haydar paşa numune ve zeynep Kamilde genetik tanı merkezleri var hiç bir ücret almadan genetik test yapıyorlar pıhtılaşma ve diğer genetik problemlere karşı taraması yapılır avrupa yakasında da birkaç hastanede varmış kartal da da var diye duydum ama ben haydarpaşa ve zeynep Kamile gittiğim için ikisi adına yazabiliyorum

Back