kan pihtilasmasi testi hakkinda bilgisi olanlar

Dilekbltylmz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
8.309
5.625
37
bu testin tiptaki adi ne fakultelerde yapiliyoms devlet hastaneleride yapiyor mu sağlık guvencem yok ucrtei ne kadardr asagi yukari ve bu testi dr un mu talep etmesi gerekiyo yoksa kendim isteyip yaptirablr miyim bana yardimci olabilir misinz

Yok canım 1200 tl ye ameliyat mı edeceek adam seni olur mu hiç taş catlasa 500 tl derler

Universite hastanelerinde yapiyorlar genelde.ama birkac dusuk deneyimi olmadan doktorlar istem yapma taraftari olmuyor.hastaneyi arayip trombofili panelini ne kadara yaptirabilirim diye sorabilirsin..

Universite hastanelerinde yapiyorlar genelde.ama birkac dusuk deneyimi olmadan doktorlar istem yapma taraftari olmuyor.hastaneyi arayip trombofili panelini ne kadara yaptirabilirim diye sorabilirsin..
ariuorm onlarda acmiyo yarin gidip sorcam artik cok yuksek fiyat degildr umarim

bu testin tiptaki adi ne fakultelerde yapiliyoms devlet hastaneleride yapiyor mu sağlık guvencem yok ucrtei ne kadardr asagi yukari ve bu testi dr un mu talep etmesi gerekiyo yoksa kendim isteyip yaptirablr miyim bana yardimci olabilir misinz
Bu testi tekrarlayan düşükletden sonra istiyor doktor. Devlet hastanelerinde ücretsiz yaptırdım ben.

hmm yatin sorcam bakalm iyice insallah uygun fiyata yaparlar tesekkur ederim cvbn icin
Canım istanbulda isen kartal araştırma zeynep kamil yapıyor o testleri genetik test istemiştir doktorun düşüklerde isteniyor, eşinle ve senden bende yaptrdım kartal araştırmada tıbbı genetik bölümünden randevu alıyorsun gidip doktorla görüşüp eger uygun görürse test yapılıyor. Ben özel hast. sordum 3 bin civarı idi.

sanki ameliyat ediuolar hakkatten e cok pahali ya bakcaz artik yaptirabilrsek sagol canim cevabn icin

Canim ben ist ozel hast gecen hafta kan verdim doktorum gerek duymamisti ben o yuzden genetik doktoruyla gorusup kendim talep ettim genetik testlerini de yaptiriyoruz esimin de benim de trombofili paneli, ikimizinde genetik testleri toplam 860 lira odedik. 80 lirada genetik doktoruna muayenemiz vardi

gucum olsa yarin direk yaptrcm ama olmuyo maalesef maddi imkansizlklar var baska bahara artik korkuyrmda artik hanile kalmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…