L lavyuKonu ile bilgim yok ancak kan pıhtılaşması olup olnadıgını öğrenmek için özel hastaneyemı basvurdunuz yoksa devlet yada üniversıte yapıyor mu bı ucretı car mı onu merak ettim, tek tüp mü kan alıyorlar
yani benim de mi kullanmam gerekiyor kan sulandırıcı bunun dışında bir şey yok mu sonuçtaL lavyu
Benim 2 adet kaybım oldu kan pıhlaşmasından dolayı. Sonra hem eşimden hem benden kan alındı 1 ay sonra sonucu geldi eşimde Bi sıkıntı yokmuş benim 1 genim de heterozigot çıktı yani gebelik olunca kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş yoksa bebek beslenemiyo anneden bebeğe kan akışı sağlanamıyor. 3. Gebeliğim de söylenilen oldu hem iğne hem hap kullandım ve Allaha şükür meleğime kavuştum
sizinde mi benimle aynı gen de heterozigot vardı ? bende 2 gende heterozigot var gibi okudum ben ama tabi konu hakkında da bilgim yok sizlerden yardım bekliyorum...L lavyu
Benim 2 adet kaybım oldu kan pıhlaşmasından dolayı. Sonra hem eşimden hem benden kan alındı 1 ay sonra sonucu geldi eşimde Bi sıkıntı yokmuş benim 1 genim de heterozigot çıktı yani gebelik olunca kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş yoksa bebek beslenemiyo anneden bebeğe kan akışı sağlanamıyor. 3. Gebeliğim de söylenilen oldu hem iğne hem hap kullandım ve Allaha şükür meleğime kavuştum
Hayır sonucun çıkmadan bişey kullanma belkide genlerin temiz çıkacak düşen bebek sağlıksız sakat bebekti belkide doğsada yaşamayacaktı her gebelik sağlıklı ilerlemiyor ne yazıkki genetik testini muhakkak yaptırmanı tavsiye ediyorum sadeceyani benim de mi kullanmam gerekiyor kan sulandırıcı bunun dışında bir şey yok mu sonuçta
Sonucunu yorumlayamıyorm malesef ama sende ikiside var gibi geldi homozigot ve heterozigot Dr un gerekli açıklamayı yapacaktır eğerki varsa kullanman gerekiyosizinde mi benimle aynı gen de heterozigot vardı ? bende 2 gende heterozigot var gibi okudum ben ama tabi konu hakkında da bilgim yok sizlerden yardım bekliyorum...
genetik testi yaptırdım onda bir şey çıkmadı ama pıhtılaşma daha geç çıktığı için henüz doktora gösteremedim...Hayır sonucun çıkmadan bişey kullanma belkide genlerin temiz çıkacak düşen bebek sağlıksız sakat bebekti belkide doğsada yaşamayacaktı her gebelik sağlıklı ilerlemiyor ne yazıkki genetik testini muhakkak yaptırmanı tavsiye ediyorum sadece
Allahım razı olsun inşallah... Perinatoloğa gitmeyi düşünüyorum uygun mudur sizce ?Merhaba geçmiş olsun. İki geninizde heterozigot gen var , yani taşıyıcısınız. Dr ların çok farklı görüşleri var konu ile ilgili.
Benim protenin s düşüklüğüm 1 homozigot 1 heterozigot genim olmasına rağmen kan sulandırıcı hap ve iğne tedavisi fayda etmedi . Hiçbirini kullanmadan sağlıklı bir gebelik yaşayarak evladımı kucağıma aldım.
Dr seçiminiz çok önemli.
Büyük ihtimal sulandırıcı verir dr unuz. İnş en hyırlı zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlt Sahibi olursunuz
Bende perinatoloğa gittim tavsiye ederimAllahım razı olsun inşallah... Perinatoloğa gitmeyi düşünüyorum uygun mudur sizce ?
Kesinlikle öyle yapın riskli gebelik uzmanı daha farklı destekleyici tahlillerde yapabilirAllahım razı olsun inşallah... Perinatoloğa gitmeyi düşünüyorum uygun mudur sizce ?
Desteğiniz için teşekkür ediyorum...Kesinlikle öyle yapın riskli gebelik uzmanı daha farklı destekleyici tahlillerde yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?