Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm test sonucun ne heterozigot mu? Faktör v mi? Ben de anlamıyorum sadece bende de meyillilik var benim de bir gebelik sonlandı. Ama doktor gebe kaldıktan sonra kan curaltıcı vercem ŞefiMrb. Arkadaslar 2 boş gebeikten sonra 3. Hamileligim kan pıhtılaşmasına meyyillilik saptandi. 4 gundur igne kullaniyorum. Bunu kullanıp sonuc alan var mi??? Tecrubelerinize ihtiyacim var
Sağlıkla kucağınıza alın inş darısı bana olsun bebeksiz ev kalmasın teşekkür ediyorum cevap içinBen kan pihtisi ve kromozom testi yaptirdim. MTHFR A1298C HOMOZIGOT. PAI1 4G5G cikan sonuc sadece bu digeri normal. Ben 2 ay once coraspin ve folbiole basladim. 4+4 üm ve 4 günde clexane igne kullaniyorum. Ve hic bir bilgim yok umarim sifa olur
Benim arkadaşlarım ikinciye gebe iki gebeliğinde de sizin gibi once coraspin sonra iğne ile güzel sonuç aldı çok yormayın kendinizi mutlu olun olumlu düşününMrb. Arkadaslar 2 boş gebeikten sonra 3. Hamileligim kan pıhtılaşmasına meyyillilik saptandi. 4 gundur igne kullaniyorum. Bunu kullanıp sonuc alan var mi??? Tecrubelerinize ihtiyacim var
Aminnn insaalh Ben tsk ederim kimse yazmiyor bilgisini paylasmiyor. Beni doktor yanlis yonlendirdi 2. De de bunu yasadim Rabbim tekrar yasatmasinSağlıkla kucağınıza alın inş darısı bana olsun bebeksiz ev kalmasın teşekkür ediyorum cevap için
Yani nasipten oteye gidilmiyor bazen çok takiliyor insan bazen sakin kaliyor. Rabbim hayırlı evltlar nasip etsin herkeseBenim arkadaşlarım ikinciye gebe iki gebeliğinde de sizin gibi once coraspin sonra iğne ile güzel sonuç aldı çok yormayın kendinizi mutlu olun olumlu düşünün
Heterozigot diye yazmıştım yukarıda ilk mesajda cnmSizinki de mi homozigot?
Bana ilk boş gebelikte çok normal oldugunu soyledi. Evet normaldi ama ne olursa olsun test yaptrmak gerekiyordu. O zaman cocuk dusunmuyordum doktor da öyle diyince umursamadim. Tekrar hamile kalirsam napicami falan soylemedi doktor. Normalde size soyledigini bana da soylemesi gerekiyordu. Ben gene hamile kaldim ve gene boş gebelik. Hala normal dedi ve yillardir benim doktorum çok guveniyorum. Test yaptrmaya karar verdim bu sonuc cikti. Doktorumu degistrdim bakalım bu nolucak rabbim ayni kötü seyleri yasatmasinHeterozigot diye yazmıştım yukarıda ilk mesajda cnm
Yanlış ne uyguladı yazarsan bari benim başıma da gelmesin hangi ildesin bu pıgtulaşmadan anlayan doktor da şans
Çok tsk ederim cvp icin. Pekii normal düşük mu oldu arkadasiniz yoksa boş gebelik miArkadaşım 3 kayıptan sonra öğrendi pıhtılaşma varmış onda da ciddi boyutlarda, şimdi 4.hamileliği ve çok şükür iğne ve ilaçlarla güzel ilerliyor üstüne bir de diyet yapıyor. İğne ve ilacınızı kullanıyorsanız korkmayın Allahın izniyle bebeğiniz sıkıca tutunur. Hergün aynı saatte kullanmaya dikkat edin yalnız
İlki 20 haftalık erken doğum oldu o zamanlar pıhtılaşma olduğunu bilmiyordu, sürekli tansiyonu çıkıyordu ve gebelik zehirlenmesi yaşadı apar topar sezeryan oldu bebeği yaşamadı malesef, sonra ki iki hamileliği biri kürtaj biri normal düşük oldu canımÇok tsk ederim cvp icin. Pekii normal düşük mu oldu arkadasiniz yoksa boş gebelik mi
Kötü seyler allah kimselere yasatmasin. Bana kimse bilgi vermedi Benim guzel sonuclanrsa her yere yazicam heekesin bilgisi olsunİlki 20 haftalık erken doğum oldu o zamanlar pıhtılaşma olduğunu bilmiyordu, sürekli tansiyonu çıkıyordu ve gebelik zehirlenmesi yaşadı apar topar sezeryan oldu bebeği yaşamadı malesef, sonra ki iki hamileliği biri kürtaj biri normal düşük oldu canım
Amin canım. İnşallah sende sağ salim kucağına alırsın.Kötü seyler allah kimselere yasatmasin. Bana kimse bilgi vermedi Benim guzel sonuclanrsa her yere yazicam heekesin bilgisi olsun
Aminn canim insaalhAmin canım. İnşallah sende sağ salim kucağına alırsın.
Cnm bana da doktor hiç Bilgi vermedi ben arkadaşımdan öğrenince gittim pıhtulaşma var mı öğrendim. Doktorlar önemsemiyorlar maalesef ilk gebeliği. Ben de ki me gittiysem gebe kal ondan sonra iğne vercem deyip yolluyorlar ama coraspin kullanıp gebe kalan çok bana niye vermiyorlar bilmiyorum gebe de kalamadım dhağKötü seyler allah kimselere yasatmasin. Bana kimse bilgi vermedi Benim guzel sonuclanrsa her yere yazicam heekesin bilgisi olsun
Çok iyi yapmissin ogrenerek ama coraspin kullanman gerek diye düşünuyorum baska başka doktorlara git. Ama heterozigot homozigota gore daha hafif diye biliyorum. Sen düşük mu yaptin ve ne kadar zaman olduCnm bana da doktor hiç Bilgi vermedi ben arkadaşımdan öğrenince gittim pıhtulaşma var mı öğrendim. Doktorlar önemsemiyorlar maalesef ilk gebeliği. Ben de ki me gittiysem gebe kal ondan sonra iğne vercem deyip yolluyorlar ama coraspin kullanıp gebe kalan çok bana niye vermiyorlar bilmiyorum gebe de kalamadım dhağ
Üç sene önce gebeliğimi doktor sonlandırdıÇok iyi yapmissin ogrenerek ama coraspin kullanman gerek diye düşünuyorum baska başka doktorlara git. Ama heterozigot homozigota gore daha hafif diye biliyorum. Sen düşük mu yaptin ve ne kadar zaman oldu
Canım senin gibi olup bu iğneyi kullananlar genelde sonuç alıyorlar insallah sen de kucağına alırsın bebeğiniBen kan pihtisi ve kromozom testi yaptirdim. MTHFR A1298C HOMOZIGOT. PAI1 4G5G cikan sonuc sadece bu digeri normal. Ben 2 ay once coraspin ve folbiole basladim. 4+4 üm ve 4 günde clexane igne kullaniyorum. Ve hic bir bilgim yok umarim sifa olur