KAN PIHTILAŞMASI OLUP İĞNELERLE HAMİLELİK GEÇİRENLER DESTEKLEŞELİM

hazal1595

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
3.308
3.016
248
35
kızlar bn iki hafta önce pazar günü hamile olduğumu öğrendim ve heemn doktorum iğneye başlattı ilk düşükten snra test yaptırdım pıhtılaşma çıktı size sorum heterozigot olduğumu öğrendim bnm gibi olup hamileliği sorunsuz doğum yapanlar yada aynı durumda olanlar destekleşelim

canım benımde sonucum heterizigot cıktı bu konuyla ılgılı 5 doktorla görüştüm biri prof. diğeri doçent digerleride op. doktordu 4 tanesi kan sulandırıcıya gerek yok zaten 3 kadından bırınde sonuç heterizigot çıkar dedi. bu konuyla ilgili doktorla bölünmüşler

Cnm bnm sorduğum üç doktorda hamileligini öğrenir ogrenmez başlayacağız dediler ve başlattılar bnde anlamadım ki ya neden çoğu yok dio

içlerinden görüştüğüm devlet hastanesindeki doktor heterizigotta kan sulandırıcıya gerek yok ama daha once düşük yapan insanlara kan sulandırıcı verıyoruz dedi daha önceden düşüğünüz olduğu için vermişlerdir herhalde faydası olur dıye. buradan da kuduysanız ilk bebegını doğurmuş 2.yı düşürmüş tahlıllerde heterızıgot çıkmış çok okudum kk da demekkı düşükten sonra faydası olur düşüncesiyle verılıyo kımınde etkısı oluyor kımın de kan sulandırıcıya rağmen yıne düşüyo ne kadar zor bır durum inşallah sizde güzel etkileri olur. bende gebe kalır düşürürsem ben de denerim kan sulandırıcıyı

Inş düşmez canim gerek duymazsin bak8alim daha haftaya pazartesi kalp atisinia gideceğim diğerinde duyamamistim kismette varsa olur hayırlısı cnm

Inş düşmez canim gerek duymazsin bak8alim daha haftaya pazartesi kalp atisinia gideceğim diğerinde duyamamistim kismette varsa olur hayırlısı cnm
Hayırlı olsun inş sorunsuz kucağına alırsın cnm..sende hangi gende sorun vardı..bende mthfr677 heterizigot çıktı sadece ama kaç Dr dolaştıysam hepside aynı fikirdeydi kan sulandırıcıya gerek duymadılar.folbiol kullanmamı önerdiler.bu zamana kadar Allah'ın izniyle geldim umarım bundan sonrada böyle devam ederim

Benim ablamda aynı şekilde 3 düşük yaptı 4. de iğne kullanıldı şükür sorunsuz geçti hamileliği şuan yeğenim 18 aylık darısı sana olsun cnm

Cnm bnmki yüksek risk grubu mthfr A1298C çıktı bnm doktorum kullanmam gerek dedi ınş hayırlısı olur seninde hamileliğin ınş hep böyle güzel gider cnm demek sende risk yok ondan vermemişler

Benim ablamda aynı şekilde 3 düşük yaptı 4. de iğne kullanıldı şükür sorunsuz geçti hamileliği şuan yeğenim 18 aylık darısı sana olsun cnm
Çok tsk cnm ınş ya korku oluyor ister istemez bgn iğneyi yanlış vurdum sanırım çok morardi hemen korkuyorum ya bebeğe birşey olursa diye hayirlisi

kızlar konuyu güncel tutalım ya kullanıyorsanız dozajı ne iğnelerinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…