• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pihtilasmasi olup. Bebek dogranlar, yardim edermisiniz..

SILAYA

Guru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2008
316
0
296
42
KAN PIHTILASMASI OLUPTA BEBEK DOGRANLARINIZLA YAZISMAK ISTIYORUM LUTFEN YARDIM EDIN ne gibi problemler yasadiniz. benimde kan pihitilasmam var ve 3 dusuk yaptim pisikolojim iyi degil . 3. hamileleigimde asprin gibi ilac kullandim yinede dusuk yaptim doktorum bu kez igne yapilacak dedi hergun. korkuyorum . hamile kalnca istrahat et diyolar surekli uzan falan ama kan pihtilasmasi olan insanin yattikca kani pihtilasir. turkiyedeki doktorlar ne diyo bu konuda. yani hamile kalinca hareket etmekmi lazim yoksa hareket etmemekli lazim lutfen yardim edin kafam cok karisik . ne yapacagimida bilmoyorum ki
kan pihtilasmasi olup hic cocugu olmayanlarda varmis korkuyorum sanirim teselliye ihtiyacim var. bu yuzden kan pihtilasmasi olup ama cocugunu dogranlarla konusmak istirum ne yapmaliyim diye.
simdiden ALLAH razi olsun. hepiniz bebek lerinize kavusursunuz insallah...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım sıkılma bu kadar
kız kardeşimde ilk bebeğinde aynı sebeple düşük yaptı
2.hamileliğinde 3.haftadan itibaren iğneye başladı ve 9 ay boyunca devam etti
doktoru bol bol dinlenmesini önerdi
iğne yanında sürekli bebe asprini kullandı kanı cıvıtması için
bikaç kere birikmiş kanaması oldu ama çok şükür çok sağlıklı bir bebeğimiz var şimdi 1.5 yaşında
bol bol dinleneceksin benim bildiği en azından biz öyle yaptık doktor tavsiyesiyle
kardeşim 2 kere acillik oldu ikisindede ev işleri yapmış süpürge falan tutmuştu
inşallah sen daha da rahat olursun :nazar:

bende pıhtılaşmadan ötürü 2 düşük yaşadım. 2. bebek 5 aylık karnımda öldü. şu anda tekrar gebeyim dr. bebeğin kalp atışlarını gördükten sonra iğneye başlattı hergün iğne oluyorum kendim yapıyorum. ayrıca riskli gebelik dr.una gidiyorum iğne dozu yeterli mi arttırılsınmı azaltılsınmı diye test istiyor ve değerlendirme yapıyor. şimdilik gebeliğim iyi gidiyor. dr. hareketlerimde hiçbir kısıtlama getirmedi hatta tatilden yeni döndüm denizde ve havuzda yüzdüm yürüdüm gezdim...bu şekilde iğne kullanıp doğum yapan binlerce insan var ümidini kaybetme. yiyecek ekmeği varsa doğacaktır zaten.

Son düzenleme:
arkadaşlar dr eşimde de bende de problemler olduğunuu söyledi ve tüp bebek önerdi. bu problemlerden bendekiler endometriozis ve kanımla ilgili kolay çözümlenecek bir problemmiiş. eşimde subfertil A sınırında. sizin pıhtılaşma sorununuz hangi tahlillerle belirlendi. henüz tüp bebek düşünmüyoruz diye dr tedaviye başşlamadı. daha önce benim bildiğim bir tane 6-8 haftallık düşük yaptım. bir kaç kezde belirtiler olmasının akabinde bol kanamalı adet oldum. sizlerden acil bilgi bekliyorum..teşekkürler...

genetik testte cikiyor kan pihtilasmasi bende 2 dusuk yaptim ben londrada yasiyorum burdaki doktorlar ancak 3 dusukten sonra arastiriyorlarmis turkiyedeki doktorum genetik test yapmami onerdi bende yaptim kan pihtilasmasi cikti simdi tekrar hamile kalmaktan cok korkuyorum bir kizim var onda hic bir sorunum yoktu ikincisinde oldu ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN ..........

Back
X