- 25 Mayıs 2022
- 1.245
- 299
- 53
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Merhaba kızlar. Çok korkuyorum 3 ay önce gebeligime kalp atışı olmadığı için kürtaj ile son vermiştik. Şimdi ise tekrar denemeye başladık fakat, benim bir takım şüphelerim var. Bende 6-7 seneye yakın her ay tekrar ederek alt bacak baldır ağrısı oluyor aşırı şekilde gece uyurken olup saatlerce geçmiyor. Her ay iki bacağımdan biri mutlaka oluyor ve uyutmuyor altına kat kat yastıklar koyarak bacağımı havada tutarak ağrıyı hafifletiyorum. Aslında eskiden bu kadar önemsemedim ağrıyı çeker geçince uyurdum normal sanırdım takı dün cektigim ağrının ciddiligini farkedinceye kadar. Ve hamile kaldığım dönem içinde baldirlarimda kırmızı benekler oluşmuştu anlamamıştım. Kürtaj dan sonra geçtiler. Ve kürtaj sonrası kan pıhtılaşma testi yapmak istediğimi doktora söyleyince bana çok kızdı. İlk gebelik normaldir falan diye bağırdı. Ama dün özellikle dikkat ettim kaslarım sıkışıyormus gibi oluyordu. Kızlar ne yapmalıyım bu konuda çok bilgisizim hekimlerde 2 gebelik geçirmeden pıhtılaşma testi yapmıyorlar. Ama ben çok korkuyorum