kan pıhtılaşması nedeniyle düşükler:(

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
selam kızlar kızlar ben 3 tane bebek kayıp ettim biri kurtaş ikisi düşük sonucu kayıpoldu ilk iki yitikden sonra bende sorun oldugunu düşündüm ok ugraştım sorunu bulmak için ok doktora gitim hepsi hep 3.bebek kayıbından sonra gele dediler dinlemedim dedim 3. kurtarabilirim yada hastaysam hastalıgımı iyleitirim dedim çabam sonucunda bulundugum ilde iyi bir doktor buldum ilgilendi kanımı incelemeye gönderdi birçok test yapıldı 1 milyara yakın param gitti sorun bulundu kan pıhtılaşması varmış ama a sıymış yani yogunuymuş sonra korunma verdi ilaç tedavisi uyguladı korunmayı bıraktıkdan sonra adet günü adet olmazsan gel dedi adetime 1 hafta kala bende bulantı başladı dedim 1 test alım yapım çıkmaz ama yapım dedim çift çızgi çıktı dedim 1 hafta kala olamaz kan testi yaptırdım ondada daha 1 haftalıkj gebelik çıktı yeniydi igne ile kalır diye düşündüm sevindim hemen doktormu gittim igneye başladık fakat o bebegimde tutunamadı bana :( yine 3 ay bi korunma fakat igneye erken başladık her ay test oluyorum kanımın sıvılaşması ölçülüyor sıvlaşabilirse hamile kalacagım igneden heryerim morarıyor ne diyelim rabbimde beni bunla sınıyor benim gibi olan varmı neler yaptınız sağlıklı bebginiz oldumu teşekürler

valla canim benim ayni sorun bendede var. iki kayiptan sonra bulundu bende 3.de igne kullandim yine olmadi 15.haftada kaybettim.2 ay önce yine 5.haftada bi düsük daha yasadim...bizlerde bide igne dozu sorun.az gelincede kaybediyoruz,cok gelincede....ama yinede derdimiz dermansiz degil yavrusunu kucagina alnlar vat ,insaallah bi gün bizlerde aliriz....

Back