Merhaba dün hamile olduğumu öğrendim 2 yıldır deniyorduk 3.aşılama ile çok şükür tutundu :) beta 228 ile öğrendim.
Bugün kan ve idrar tahlillerim yapıldı.
En çok kafama taktığım şey kan pıhtılaşması olayı maalesef. Bende varmı yokmu hiç bilmiyorum ama internetten biraz araştırdığıma göre
Aptt testi yapılıyormuş, kan sonuçlarıma baktım banada yapmışlar.
24.1 gelmiş sonuç. 21-35 arası normal görünüyor referans sanırım bu sonuç normal.
Birde protzombin zamanı pt ve ınr diye birşey bakmışlar onlarda referans aralığında normal görünüyor
Protzombin zamanı pt: 11.5
Inr : 0.93
İdrarda eritrosit değerim 11 çıkmış referansı 0-5 arask bi tık yüksek ama bununda onla ilgili varmı tam net cevap bulamadım googleda.
Başka bakılması gereken birşey varmı ?
Yoksa rahatlamalı mıyım?
Bilen biri varsa yardımcı olabilir miiiii çok sevinirim teşekkür ederimm
Bugün kan ve idrar tahlillerim yapıldı.
En çok kafama taktığım şey kan pıhtılaşması olayı maalesef. Bende varmı yokmu hiç bilmiyorum ama internetten biraz araştırdığıma göre
Aptt testi yapılıyormuş, kan sonuçlarıma baktım banada yapmışlar.
24.1 gelmiş sonuç. 21-35 arası normal görünüyor referans sanırım bu sonuç normal.
Birde protzombin zamanı pt ve ınr diye birşey bakmışlar onlarda referans aralığında normal görünüyor
Protzombin zamanı pt: 11.5
Inr : 0.93
İdrarda eritrosit değerim 11 çıkmış referansı 0-5 arask bi tık yüksek ama bununda onla ilgili varmı tam net cevap bulamadım googleda.
Başka bakılması gereken birşey varmı ?
Yoksa rahatlamalı mıyım?
Bilen biri varsa yardımcı olabilir miiiii çok sevinirim teşekkür ederimm