Gebeliğe Hazırlık Kan pihtilasmasi iğne ve bebek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Derya3535denizzz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
47
26
8
Arkadaşlar merhaba 9 haftalik bir gebelik kaybım oldu araştırmaya gittik ve kan pihtilasmasi çıktı herkeste olduğu kadar ciddi değil dedi hematoloji doktoru ama kadın doğum doktorum kan sulandirici igne kullanicaz dedi bidahakine benim gibi olup iğne kullanıp bebeğine kavuşan varmi bu süreç zor ben çünkü polikistik overim sendromum davar .

Merhaba bende şubatta 7 haftalık kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.Hemen genetiğe başvurduk vbve bende de kan pıhtılaşması çıktı 3 ay bekledim,vucudum toparlandı şimdi yeniden hazırlanıyorum ve doktorum folik asit ve aspirin yazdı,günün geçtiğinde hemen gel hamile isen hemen iğneye başlıycaz dedi.5 hastamdan 3 ü kullanıyor korkma bu bişey değil sadece gününü takip et yeter dedi.Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah.

Amin canım inş alah duysun sesimizi.bendeki pıhtılaşma herkeste olabilcekleri duzeydeynis doktor bidaha gelmene gerek yok dedi ama doktorum çok titiz önceki hamilelikte 4 mg vermişti iğneyi bu sefer seninde değin gibi öğrenir öğrenmez baslicakmisiz igneye

Amin canım inş alah duysun sesimizi.bendeki pıhtılaşma herkeste olabilcekleri duzeydeynis doktor bidaha gelmene gerek yok dedi ama doktorum çok titiz önceki hamilelikte 4 mg vermişti iğneyi bu sefer seninde değin gibi öğrenir öğrenmez baslicakmisiz igneye

Ben varım.
Çok şükür yavruma kavuştum. Darısı tüm isteyenlere inşallah.
Gebelik öncesi coraspin kese göründükten itibaren clexsan 0.4 kullandım.
Kürtaj ve ölü doğumsonrası çok şükür bu günlerime

Merhaba arkadaslar bende bir dusukten sonra mfhrs 1298 cikti suan bes haftalik hamileyim ve celaxine 6000 verdi dr.ama beni cok etkiliyor yere seriyor asprini sabah actim yatmaya yakinda gobekten igne yaptim bebege zarari olurmu igne saatinin degismesi

merhaba canim tek igne sana yeterli oldumu hangi genlerde pihtilasma vardi benim 3 gen heterezigot sadece igne kullaniyorum

aspirin ve igneyi beraber mi kullandiniz aspirin kanama yapti mi

Ben 4.aya kadar asprin ve dokuzuncu aydayim doguma az kaldi ins.dogumdan sonrada 40 gun daha claxin 6000 igne olacagim geyet saglikli bebekte bende merak etmeyin

Ben 4.aya kadar asprin ve dokuzuncu aydayim doguma az kaldi ins.dogumdan sonrada 40 gun daha claxin 6000 igne olacagim geyet saglikli bebekte bende merak etmeyin
Allah kolaylikla bir dogum nasip etsin canim hangi genlerinde pihtilasma vardi ve aspirini 4.ayda birakip sonrasinda sadece igne mi vuruldun

Eski mesajimdaki genden dolayi mfhrs bu igneyi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…