- 10 Şubat 2016
- 47
- 26
- 8
- Konu Sahibi Derya3535denizzz
-
Ben varım.Arkadaşlar merhaba 9 haftalik bir gebelik kaybım oldu araştırmaya gittik ve kan pihtilasmasi çıktı herkeste olduğu kadar ciddi değil dedi hematoloji doktoru ama kadın doğum doktorum kan sulandirici igne kullanicaz dedi bidahakine benim gibi olup iğne kullanıp bebeğine kavuşan varmi bu süreç zor ben çünkü polikistik overim sendromum davar .
merhaba canim tek igne sana yeterli oldumu hangi genlerde pihtilasma vardi benim 3 gen heterezigot sadece igne kullaniyorumBen varım.
Çok şükür yavruma kavuştum. Darısı tüm isteyenlere inşallah.
Gebelik öncesi coraspin kese göründükten itibaren clexsan 0.4 kullandım.
Kürtaj ve ölü doğumsonrası çok şükür bu günlerime
aspirin ve igneyi beraber mi kullandiniz aspirin kanama yapti miMerhaba arkadaslar bende bir dusukten sonra mfhrs 1298 cikti suan bes haftalik hamileyim ve celaxine 6000 verdi dr.ama beni cok etkiliyor yere seriyor asprini sabah actim yatmaya yakinda gobekten igne yaptim bebege zarari olurmu igne saatinin degismesi
Allah kolaylikla bir dogum nasip etsin canim hangi genlerinde pihtilasma vardi ve aspirini 4.ayda birakip sonrasinda sadece igne mi vuruldunBen 4.aya kadar asprin ve dokuzuncu aydayim doguma az kaldi ins.dogumdan sonrada 40 gun daha claxin 6000 igne olacagim geyet saglikli bebekte bende merak etmeyin
Eski mesajimdaki genden dolayi mfhrs bu igneyi oldumMerhaba arkadaslar bende bir dusukten sonra mfhrs 1298 cikti suan bes haftalik hamileyim ve celaxine 6000 verdi dr.ama beni cok etkiliyor yere seriyor asprini sabah actim yatmaya yakinda gobekten igne yaptim bebege zarari olurmu igne saatinin degismesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?