• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kan pıhtılaşması düşük riski

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aylin0816

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
188
73
13
30
Merhaba arkadaşlar 4.5 aylık hamileyim doktor kan pıhtılaşması gördü kan sulandırıcı iğne oldum progestana başlayacağım aynısını geçiren var mı endişelenmelimiyim

Merhaba arkadaşlar 4.5 aylık hamileyim doktor kan pıhtılaşması gördü kan sulandırıcı iğne oldum progestana başlayacağım aynısını geçiren var mı endişelenmelimiyim
Merhaba,
Kuzenim iki gebeliğini de aynı şekilde geçirdi. Sağlıkla doğum yaptı 🙏 umarım herşey yolunda gider sizin için de.

Merhabalar geçmiş olsun. nasıl gördü hangi tahlil ile acaba ?

Benim bildiğim tekrarlayan düşüklerde trombofili paneli ile tespit ediliyo.
O daha detaylı bakıldığında tespit ediliyor evet.
Gebeyken ona bakıyorlarmı bilmiyorum belki daha basit bir tahlil ile de öğrendilermi onu merak ettim

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-01-01 at 12.35.50.webp
    WhatsApp Image 2021-01-01 at 12.35.50.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 65
Ben 10 haftadır her gün kan sulandırıcı iğne ve progesteron kullanıyorum çok şükür şimdiye kadar bi sorun yaşamadık

benimde testlerimde kan pıhtılaşması saptandı ama dokuzuncu haftadan sonra başlancağı sölendi gebeliğin ilk başından itibaren mi başladılar size acaba

Back
X