Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,Merhaba arkadaşlar 4.5 aylık hamileyim doktor kan pıhtılaşması gördü kan sulandırıcı iğne oldum progestana başlayacağım aynısını geçiren var mı endişelenmelimiyim
Çok teşekkür ederimMerhaba,
Kuzenim iki gebeliğini de aynı şekilde geçirdi. Sağlıkla doğum yaptıumarım herşey yolunda gider sizin için de.
Merhabalar geçmiş olsun. nasıl gördü hangi tahlil ile acaba ?Merhaba arkadaşlar 4.5 aylık hamileyim doktor kan pıhtılaşması gördü kan sulandırıcı iğne oldum progestana başlayacağım aynısını geçiren var mı endişelenmelimiyim
Benim bildiğim tekrarlayan düşüklerde trombofili paneli ile tespit ediliyo.Merhabalar geçmiş olsun. nasıl gördü hangi tahlil ile acaba ?
O daha detaylı bakıldığında tespit ediliyor evet.Benim bildiğim tekrarlayan düşüklerde trombofili paneli ile tespit ediliyo.
ULTRASON İLEMerhabalar geçmiş olsun. nasıl gördü hangi tahlil ile acaba ?
alttaki ultrason görüntüsünde kese yanında siyahlık var işte orası kan pıhtılaşmasıymışMerhabalar geçmiş olsun. nasıl gördü hangi tahlil ile acaba ?
anladım canım geçmiş olsun. süreklimi kullanacaksın kan sulandırıcıyıalttaki ultrason görüntüsünde kese yanında siyahlık var işte orası kan pıhtılaşmasıymış
anladım canım geçmiş olsun. süreklimi kullanacaksın kan sulandı
hayır 1 kere kan sulandırıcı iğne oldum , devamlı olarak progestan ilacı verdianladım canım geçmiş olsun. süreklimi kullanacaksın kan sulandırıcıyı
bana bir kere kan sulandırıcı yaptı canım progestan kullanıyorum cumartesi tekrar bakacakBen 10 haftadır her gün kan sulandırıcı iğne ve progesteron kullanıyorum çok şükür şimdiye kadar bi sorun yaşamadık
Ben 10 haftadır her gün kan sulandırıcı iğne ve progesteron kullanıyorum çok şükür şimdiye kadar bi sorun yaşamad
Evet en başından beri kullanıyorum benbenimde testlerimde kan pıhtılaşması saptandı ama dokuzuncu haftadan sonra başlancağı sölendi gebeliğin ilk başından itibaren mi başladılar size acaba