Kan Pıhtılaşma Testi

karen082

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2024
34
7
27
devlette kan pıhtılaşma testi yaptırdım ne kadar sürede çıkıyor
2 kimyasal gebelik geçirdim 3. Kez hamileyim korkuyorum benim gibi durum yaşayan var mı

2 kimyasal gebelik geçirdim 3. Kez hamileyim korkuyorum benim gibi durum yaşayan var mı
Genetik kan pıhtılaşması testi yaptırdıysanız 1 aya yakın sürüyor maalesef 😕
Benimde kimyasal gebeliklerim var, pıhtılaşma çıktı bende de.
Umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini 🙏🙏

Doktor sana bir şey verdi mi peki pıhtılaşma için
Ben şu an hamileyim sonucu çıkmasına daha var o zamana kadar doktor bir şey verir mi ki bana acaba
İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻

Ben şu an hamileyim sonucu çıkmasına daha var o zamana kadar doktor bir şey verir mi ki bana acaba
evet veriyor. kontrolünüzde durumunuzu anlatın sonuclar çıkmamış bile olsa kan sulandırıcı veriliyor.

İnşallahh canım 🙏
Daha önce kimyasal gebelik yaşadığınızı söyleyin büyük ihtimalle kan sulandırıcı verecektir.
Hatta benden tavsiye hiç vakit kaybetmeden konuşun doktorunuzla önden tedbir alınsın.
Keseyi gördünüz mü

İnşallahh canım 🙏
Daha önce kimyasal gebelik yaşadığınızı söyleyin büyük ihtimalle kan sulandırıcı verecektir.
Hatta benden tavsiye hiç vakit kaybetmeden konuşun doktorunuzla önden tedbir alınsın.
Keseyi gördünüz mü
Hayır daha yeni öğrendim tekrar düşer korkusuyla da doktora gidemedim açıkçası
Kese görünmeden vermiyorlar mı
Testi tıbbi genetikte yaptırdım tıbbi genetik uzmanı kan sulandırıcı verebiliyor mu
Kadın doğum doktoruna sıra bulamıyorum

Hayır daha yeni öğrendim tekrar düşer korkusuyla da doktora gidemedim açıkçası
Kese görünmeden vermiyorlar mı
Testi tıbbi genetikte yaptırdım tıbbi genetik uzmanı kan sulandırıcı verebiliyor mu
Kadın doğum doktoruna sıra bulamıyorum
Genetikçi vermez hemde sonuçlar çıkmadan hiç vermez maalesef. Testi ne zaman yaptırmıştın?
Özelde başka doktora git istersen durumunu anlat bence, kese görmeden vermez 😕
Sonucunda yok ortada 🥲
Ama kan sulandırıcı hap verebilir ya da tedbir amaçlı başka şeyler verebilir en iyisini doktor bilir.

Genetikçi vermez hemde sonuçlar çıkmadan hiç vermez maalesef. Testi ne zaman yaptırmıştın?
Özelde başka doktora git istersen durumunu anlat bence, kese görmeden vermez 😕
Sonucunda yok ortada 🥲
Ama kan sulandırıcı hap verebilir ya da tedbir amaçlı başka şeyler verebilir en iyisini doktor bilir.
Testi daha ikisinde yaptırdım😭
Teşekkür ederim yardımın için Allah isteyen herkese sağlıklısını nasip etsin

Kese görünmeden vereceklerini sanmıyorum
corasprin verebilirler kese görünmeden. arkadasima verilmişti. test de vermemisti. ilk gebeliği ölü doğum olduğu için doktoru başladı direkt. keseyi gördükten sonra da kan sulandırıcı iğneye başlamışlardı

Hamileyken yapilıyor dimi bu test bende yaptirmak istiyorum hamileligimon cok basindayim ve oncesinde 1 kimyasal 1 de 3 aylikken bebegimin kalbi durmustu kurtaj gordum. Suan hamileyim ve hcg degerleri dusuk korkuyorum gec kalmafan baktirsam mi diyr dusunuyprum

corasprin verebilirler kese görünmeden. arkadasima verilmişti. test de vermemisti. ilk gebeliği ölü doğum olduğu için doktoru başladı direkt. keseyi gördükten sonra da kan sulandırıcı iğneye başlamışlardı
Öyle mi ben yarın gideyim o zaman sıra bulabilirsem baksınlar teşekkür ederim yorumun için☺️

Hamileyken yapilıyor dimi bu test bende yaptirmak istiyorum hamileligimon cok basindayim ve oncesinde 1 kimyasal 1 de 3 aylikken bebegimin kalbi durmustu kurtaj gordum. Suan hamileyim ve hcg degerleri dusuk korkuyorum gec kalmafan baktirsam mi diyr dusunuyprum
Benimde ilk betama bakıldığında düşüktü kimisinin yavaş ilerleyebiliyor senin ki öyledir belki
Benim 2 gebeliğimde de beta yavaş ilerlemişti sonra düşük oldu kese oluşamadan
Allah sabır versin umarım bu kez kucağına alırsın bebişini

Benimde ilk betama bakıldığında düşüktü kimisinin yavaş ilerleyebiliyor senin ki öyledir belki
Benim 2 gebeliğimde de beta yavaş ilerlemişti sonra düşük oldu kese oluşamadan
Allah sabır versin umarım bu kez kucağına alırsın bebişini
Amin Rabbim herkese hayırlısını nasip rtsin isteyrn bekleyen çabalayan herkese nasip etsin tez zamanda inşallah 🙏

X