Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genetik kan pıhtılaşması testi yaptırdıysanız 1 aya yakın sürüyor maalesefdevlette kan pıhtılaşma testi yaptırdım ne kadar sürede çıkıyor
2 kimyasal gebelik geçirdim 3. Kez hamileyim korkuyorum benim gibi durum yaşayan var mı
evet veriyor. kontrolünüzde durumunuzu anlatın sonuclar çıkmamış bile olsa kan sulandırıcı veriliyor.Doktor sana bir şey verdi mi peki pıhtılaşma için
Ben şu an hamileyim sonucu çıkmasına daha var o zamana kadar doktor bir şey verir mi ki bana acaba
İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın
İnşallahh canımDoktor sana bir şey verdi mi peki pıhtılaşma için
Ben şu an hamileyim sonucu çıkmasına daha var o zamana kadar doktor bir şey verir mi ki bana acaba
İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın
Hayır daha yeni öğrendim tekrar düşer korkusuyla da doktora gidemedim açıkçasıİnşallahh canım
Daha önce kimyasal gebelik yaşadığınızı söyleyin büyük ihtimalle kan sulandırıcı verecektir.
Hatta benden tavsiye hiç vakit kaybetmeden konuşun doktorunuzla önden tedbir alınsın.
Keseyi gördünüz mü
Kese görünmeden vereceklerini sanmıyorumevet veriyor. kontrolünüzde durumunuzu anlatın sonuclar çıkmamış bile olsa kan sulandırıcı veriliyor.
Genetikçi vermez hemde sonuçlar çıkmadan hiç vermez maalesef. Testi ne zaman yaptırmıştın?Hayır daha yeni öğrendim tekrar düşer korkusuyla da doktora gidemedim açıkçası
Kese görünmeden vermiyorlar mı
Testi tıbbi genetikte yaptırdım tıbbi genetik uzmanı kan sulandırıcı verebiliyor mu
Kadın doğum doktoruna sıra bulamıyorum
Testi daha ikisinde yaptırdımGenetikçi vermez hemde sonuçlar çıkmadan hiç vermez maalesef. Testi ne zaman yaptırmıştın?
Özelde başka doktora git istersen durumunu anlat bence, kese görmeden vermez
Sonucunda yok ortada
Ama kan sulandırıcı hap verebilir ya da tedbir amaçlı başka şeyler verebilir en iyisini doktor bilir.
corasprin verebilirler kese görünmeden. arkadasima verilmişti. test de vermemisti. ilk gebeliği ölü doğum olduğu için doktoru başladı direkt. keseyi gördükten sonra da kan sulandırıcı iğneye başlamışlardıKese görünmeden vereceklerini sanmıyorum
Hamileyken yapilıyor dimi bu test bende yaptirmak istiyorum hamileligimon cok basindayim ve oncesinde 1 kimyasal 1 de 3 aylikken bebegimin kalbi durmustu kurtaj gordum. Suan hamileyim ve hcg degerleri dusuk korkuyorum gec kalmafan baktirsam mi diyr dusunuyprumdevlette kan pıhtılaşma testi yaptırdım ne kadar sürede çıkıyor
2 kimyasal gebelik geçirdim 3. Kez hamileyim korkuyorum benim gibi durum yaşayan var mı
Öyle mi ben yarın gideyim o zaman sıra bulabilirsem baksınlar teşekkür ederim yorumun içincorasprin verebilirler kese görünmeden. arkadasima verilmişti. test de vermemisti. ilk gebeliği ölü doğum olduğu için doktoru başladı direkt. keseyi gördükten sonra da kan sulandırıcı iğneye başlamışlardı
Benimde ilk betama bakıldığında düşüktü kimisinin yavaş ilerleyebiliyor senin ki öyledir belkiHamileyken yapilıyor dimi bu test bende yaptirmak istiyorum hamileligimon cok basindayim ve oncesinde 1 kimyasal 1 de 3 aylikken bebegimin kalbi durmustu kurtaj gordum. Suan hamileyim ve hcg degerleri dusuk korkuyorum gec kalmafan baktirsam mi diyr dusunuyprum
Amin Rabbim herkese hayırlısını nasip rtsin isteyrn bekleyen çabalayan herkese nasip etsin tez zamanda inşallahBenimde ilk betama bakıldığında düşüktü kimisinin yavaş ilerleyebiliyor senin ki öyledir belki
Benim 2 gebeliğimde de beta yavaş ilerlemişti sonra düşük oldu kese oluşamadan
Allah sabır versin umarım bu kez kucağına alırsın bebişini