Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaşadığın şehirde eğitim araştırma hastanesi varsa orda yaptır ücretsizMerhaba. Kan testi burada 500 TL özelde siz yaptırdınız mı nasıl sonuçlar aldınız
Ayrıca ucretsiz yaptirdimMerhaba ben devlet hastanesinde yaptırdım genetik testleri tabi pihtilaaasmada içinde sonuç 1 ay içinde cikti bende azda olsa var dedi doktor
Özel de 10 günde çıkıyormuş o yüzden özeli tercih edeyim diyorumCanım yaşadığın şehirde eğitim araştırma hastanesi varsa orda yaptır ücretsiz
Özel de 10 günde çıkıyormuş o yüzden özeli tercih edeyim diyorum
[/QUOTbende özele sormuştum onlar sadece belli testleri yapıyor ve test başına fiyat koyuyor devlete yaptığın hepsini kapsiyor
Ben edirne tıp fakültesi hastanesinde yaptırırdım devlet olmasına ve sigortalı olmamıza rağmen trombofili paneli ve kromozom testine 580tl ödedik eşimle ikimiz için testler özel olduğu için bazı fakülteler ücret alabiliyor 20 günde çıktı sonuçlarımMerhaba. Kan testi burada 500 TL özelde siz yaptırdınız mı nasıl sonuçlar aldınız
Evet kromozom testi için eşli bakılıyorBen de devlet hastanesinde yaptırdım pıhtılaşma testini eğitim ve araştırma hastanesiydi. Malesef pıhtılaşma cıktı. Fakat genetik test yaptırmadık yaptırmayı düşünüyoruz da bu test için hem erkekten hem de kadından mi kan alınıyor?
Evet kromozom testi için eşli bakılıyor
Merhabalar tüp bebek öncesi bende devlet hastanesinde bu testleri yaptırmak istiyorum. Ama şu an bir doktorum yok. Bu testleri yaptırmak için doktorun istemesi mi gerekiyor yoksa direkt laboratuvara mı gidilmesi gerek. İstanbuldayım ve devlet hastanesi doktor randevuları 1 ay sonraya veriliyor. Sonuçlar için acelemiz yok yalnız hangi testlere bakılması lazım bu konuda bilgi verir misiniz?Heyecanınızı anlıyorum emin olun, Siz bilirsiniz ama sonuclar 10 günde de çıksa, 1 ayda da çıksa sonuçta kanda pıhtılaşma vs çıkarsa iğnelere hamile kaldıktan sonra baslayacaksiniz. Ve evet genetik testler devlet Hastanesi'nde kapsayıcı oluyor. DNA kromozom anomalisi vs de bakıldı bizde, size de tavsiyem eğer doktorunuz istemesiyle bile gitmisken bunlara da bakılsın özel hastane hepsine ayrı ayrı ücret ister.
Biz doktorumuzun yonlendirmesiyle elimizde yapılması gereken testlerin isimleriyle gitmiştik Genetik bölümüne. Her devlet Hastanesi'nde Tıbbi Genetik bölümü yok zaten. İstanbul'da Haseki'den randevu alıp gittik. Bana kanda pıhtılaşma ve esimle ikimize de DNA kromozom analizi yapildi. İstek kağıdı olmadan bu testleri yaparlar mi bilemiyorum.Merhabalar tüp bebek öncesi bende devlet hastanesinde bu testleri yaptırmak istiyorum. Ama şu an bir doktorum yok. Bu testleri yaptırmak için doktorun istemesi mi gerekiyor yoksa direkt laboratuvara mı gidilmesi gerek. İstanbuldayım ve devlet hastanesi doktor randevuları 1 ay sonraya veriliyor. Sonuçlar için acelemiz yok yalnız hangi testlere bakılması lazım bu konuda bilgi verir misiniz?