• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kan pıhtılaşma testi yaptırdınız mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

b9096brc

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
662
181
23
30
Merhaba. Kan testi burada 500 TL özelde siz yaptırdınız mı nasıl sonuçlar aldınız

Merhaba ben devlet hastanesinde yaptırdım genetik testleri tabi pihtilaaasmada içinde sonuç 1 ay içinde cikti bende azda olsa var dedi doktor

İstanbul'da Haseki Egitim ve Araştırma Hastanesi' nde genetik bolumunden randevu alıp yaptırmıştım, ücret ödemedim. Sonuçları yaklaşık 1 buçuk ayda çıkıyor.

Heyecanınızı anlıyorum emin olun, Siz bilirsiniz ama sonuclar 10 günde de çıksa, 1 ayda da çıksa sonuçta kanda pıhtılaşma vs çıkarsa iğnelere hamile kaldıktan sonra baslayacaksiniz. Ve evet genetik testler devlet Hastanesi'nde kapsayıcı oluyor. DNA kromozom anomalisi vs de bakıldı bizde, size de tavsiyem eğer doktorunuz istemesiyle bile gitmisken bunlara da bakılsın özel hastane hepsine ayrı ayrı ücret ister.

Merhaba. Kan testi burada 500 TL özelde siz yaptırdınız mı nasıl sonuçlar aldınız
Ben edirne tıp fakültesi hastanesinde yaptırırdım devlet olmasına ve sigortalı olmamıza rağmen trombofili paneli ve kromozom testine 580tl ödedik eşimle ikimiz için testler özel olduğu için bazı fakülteler ücret alabiliyor 20 günde çıktı sonuçlarım

Bende tıpta yaptırdım ablam hemsire onun sayesnde yaptırsım yalvar yakae dısarda 1500 fiyat pıhtılasma cktı bende gebelikte hemen iğneye baslıcaz dedi doktor dusuk yaptım pıhtılasmadan oldgnu dusunuyo yükswkms :(

Ben de devlet hastanesinde yaptırdım pıhtılaşma testini eğitim ve araştırma hastanesiydi. Malesef pıhtılaşma cıktı. Fakat genetik test yaptırmadık yaptırmayı düşünüyoruz da bu test için hem erkekten hem de kadından mi kan alınıyor?

Ben de devlet hastanesinde yaptırdım pıhtılaşma testini eğitim ve araştırma hastanesiydi. Malesef pıhtılaşma cıktı. Fakat genetik test yaptırmadık yaptırmayı düşünüyoruz da bu test için hem erkekten hem de kadından mi kan alınıyor?
Evet kromozom testi için eşli bakılıyor

Heyecanınızı anlıyorum emin olun, Siz bilirsiniz ama sonuclar 10 günde de çıksa, 1 ayda da çıksa sonuçta kanda pıhtılaşma vs çıkarsa iğnelere hamile kaldıktan sonra baslayacaksiniz. Ve evet genetik testler devlet Hastanesi'nde kapsayıcı oluyor. DNA kromozom anomalisi vs de bakıldı bizde, size de tavsiyem eğer doktorunuz istemesiyle bile gitmisken bunlara da bakılsın özel hastane hepsine ayrı ayrı ücret ister.
Merhabalar tüp bebek öncesi bende devlet hastanesinde bu testleri yaptırmak istiyorum. Ama şu an bir doktorum yok. Bu testleri yaptırmak için doktorun istemesi mi gerekiyor yoksa direkt laboratuvara mı gidilmesi gerek. İstanbuldayım ve devlet hastanesi doktor randevuları 1 ay sonraya veriliyor. Sonuçlar için acelemiz yok yalnız hangi testlere bakılması lazım bu konuda bilgi verir misiniz?

Merhabalar tüp bebek öncesi bende devlet hastanesinde bu testleri yaptırmak istiyorum. Ama şu an bir doktorum yok. Bu testleri yaptırmak için doktorun istemesi mi gerekiyor yoksa direkt laboratuvara mı gidilmesi gerek. İstanbuldayım ve devlet hastanesi doktor randevuları 1 ay sonraya veriliyor. Sonuçlar için acelemiz yok yalnız hangi testlere bakılması lazım bu konuda bilgi verir misiniz?
Biz doktorumuzun yonlendirmesiyle elimizde yapılması gereken testlerin isimleriyle gitmiştik Genetik bölümüne. Her devlet Hastanesi'nde Tıbbi Genetik bölümü yok zaten. İstanbul'da Haseki'den randevu alıp gittik. Bana kanda pıhtılaşma ve esimle ikimize de DNA kromozom analizi yapildi. İstek kağıdı olmadan bu testleri yaparlar mi bilemiyorum.

Kan pihtilasmasi olup olmadigini anlamak için hematoloji bölümüne mi gitmemiz lazım

Back
X