• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşma sonucumu yorumlayın kızlar

esmacal123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2023
2
0
1
25
Merhabalar ben 4. Kez hamileyim şuan 6 haftalık ve doktorumun verdiği ecopirin - oskapar 4000 kullanıyorum . Bundan önceki 3 gebeliğimde boş gebelik ve 2 kez kalp atışının durması gibi sonuçlardan dolayı düşüklerle sonuçlandı. 3. Gebeliğimden sonra yaptırdığım kan pıhtılaşma testimin sonucu bugün geldi bilen bir arkadaşımız yorumlayabilir mi acaba ? Bu arada genetik testimde bi problem olmadığı gebeliği denemem gerektiği söylendi sadece

Eklentiler

• 5EE50BD4-3C19-4837-8D70-ED1A9A1D790F.jpeg
    5EE50BD4-3C19-4837-8D70-ED1A9A1D790F.jpeg
    57,7 KB · Görüntüleme: 307
Merhaba bende 3
Merhabalar ben 4. Kez hamileyim şuan 6 haftalık ve doktorumun verdiği ecopirin - oskapar 4000 kullanıyorum . Bundan önceki 3 gebeliğimde boş gebelik ve 2 kez kalp atışının durması gibi sonuçlardan dolayı düşüklerle sonuçlandı. 3. Gebeliğimden sonra yaptırdığım kan pıhtılaşma testimin sonucu bugün geldi bilen bir arkadaşımız yorumlayabilir mi acaba ? Bu arada genetik testimde bi problem olmadığı gebeliği denemem gerektiği söylendi sadece
kesi düşük yaptım 1. Kalp durması 2. Boş gebelik 3. Kalp durması 7. Haftalarda ve son iki gebelikte oksapar 0.4 kullanmama rağmen sonuç düşük oldu. Benimde sadece pai1 homozigot sizinse o homozigot 4 tanede heterozigot varmış sizin ayrıca bu son gebeliğiniz nasıl gidiyor kalp atışı duydunuz mu birde düşüklerde kürtaj mı oldunuz ne kadar süre arayla oldu

Merhaba arkadaşlar plt degerim yuksek olduğu için doktor kan sulandirici iğne verdi ama yinede korkuyorum pıhtılaşma için 😑 sizin plt degerlerniz kaç çıktı?

Merhaba arkadaşlar plt degerim yuksek olduğu için doktor kan sulandirici iğne verdi ama yinede korkuyorum pıhtılaşma için 😑 sizin plt degerlerniz kaç çıktı?
Plt değeri nedir acaba nasıl bakılıyor bilmiyorum ben

Arkadaşlar bnmde plt 443 çıkmış sizin kaç çıkmıştı sulandırıcı için yüksek mi acaba benimde

Back