Kan kustum

Cizirti

Hala muhterem , pek muhterem
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
6.558
13.526
773
Diğer
kızlar Benim dün gece midem çok kötü Bulanmaya Başladı ve istifra ettim, ailem çok telaşlandı, uyuyunca geçer dedim ama saBah yastığa Baktığımda kan vardı, kandan ziyade kahve telvesi şeklinde kusmuşum. internetten Baktım, mide asidiyle ezilmiş kan kahve telvesi şeklinde görünürmüş. midemde gastrit var sınav stresi yüzünden gastritim çok tutuyor Bu aralar zaten. doktordan randevu aldım en erken haftaya çarşamBa günü geleBilirsin dedi.. Bi Bilginiz var mı kızlar çooook korkuyorum =(

korkmayın stresten hafif bir mide kanaması olabilir bi kaç gün hafif şeyler yiyin doktora gidene kadar

mide kanamasi canim bu
wcye gittiginde buyuk abdestini de kontrol et koyu renkli siyah felansa hemmmeeen acile git canim

evet canım, asminin dediği gibi eğer siyah ishal tarzı bişeyin varsa acile gitmelisin

çok teşekkürler kızlar ilginiz için. şuan ağrı kusma yok. tuvalete gittiğimde de dikkat ettim siyahlık falan yoktu. haftaya çarşamBa doktora gidecem.

kızlar peki Ben doktora gittiğim zaman ağzımdan falan hortum sokarlar mı çok tırsıyorum yahuuu.. gitmicem doktora diye tutturdum sevgilimin annesi randevu almış Benden gizli, gideceğiz diye tutturdu =( ciddi Bişey olaBilir gitmemiz lazım diyor. haklılar taBiki, ama öyle böyle değil çok korkuyorum doktordan Ben =(

cnm korkma kustugun için bogazın yıpranmış olabilir..bidaha olursa doktora git ama önemli bşy deildir bence:)

canım geçmiş olsun panikleme telaş yapma ki miden asit yapmasın tekrar
Belki bişey yoktur
İnşallah yoktur ve sağlıklı haberlerini alırız canım

cok gecmis olsun canim..bende de gastrit var.endoskobiye de girdim.bayiltiyorlar zaten hissetmiyorsun..ciktiktan sonra icinde boru gezinirmis gibi bi his oluyor..hic korkma..mutlaka baktir.parca aliyorlar bakterimi,stresten mi analiz ediliyor.ona gore sana tavsitelerde bulunup,ilac yaziyor..sakin korkma

cnm kötü senaryolar yazma hemen kafanda,insan böyle zamanlarda anlıyor sağlığın herşeyden önce geldiğini... stres vs kendini ihmal etmiş olabilirsin,önemlibir sınav ama sağlığından daha fazla değil bu kdr zzorlama kendini, iyi düşün ki iyiolsun,korkma, acil şifalar dliyorum cnm..

muayene esnasında öyle bişey yapmazlar burcucum merak etme
endoskopı için ayrı randevu verilir genelde ve bayıltırlar yaparlarken de sen hıssetmezsin bile.
kafanda senaryolar yazma hiç..

ayy çook sağolun kızlar içimi çook rahatlattınız vallahi. şuan ilaç kullanıyorum gastrit için sağlık ocağından yazdırdım. haftaya da doktora gideceğim. çok korkuyodum ama sayenizde geçti =) evet sınav yaklaştıkça ağrılardan duramaz oldum. ama allah korusun sınav günü Bile ağrı çekersem Bütün emeklerim Boşa gider. öncesinde önlemini alayım da daha Beter olmasın. haftaya çarşamBa doktora gittikten sonra yazarım kızlar doktorun ne dediğini. çok sağ olun valla ilgiliniz için, Allah razı olsunnnnnn sizlerden

hadi cnm geçmiş olsun şimdiden ilaç yazar doktorun kulanırsın rahat edersin boşuna agrı çekme:)haber ver doktordan sonra ne diycek oka.s.

geçmiş olsun canım, inşallah önemli birsey yoktur
kendine dikkat et ,stressiz günler dileğiyle

kızlar yarın endoskopi yapacaklar Bana ama gitmesem mi diyorum.. inanılmaz korkuyorum. Ben hap Bile yutamam ya hemen kusacak giBi olurum =(

kızlar yarın endoskopi yapacaklar Bana ama gitmesem mi diyorum.. inanılmaz korkuyorum. Ben hap Bile yutamam ya hemen kusacak giBi olurum =(

canim hic korkma..ben ilk gittim odaya girince kacmak istedim:))igneden sonra bayildim ve uyandigimda hic bisey hissetmedim..hatta narkozun etkisiyle kelebek gibiydim ve devamli gulumsuyordumm:))arada canim isterr hala:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…