kan kisti

huyela

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
22
0
16
İstanbul
arkadaşlar 2ay önce doktorum 3mm kan kistimin olduğunu söyledi. doğum kontrol hapı kullan gel bakalım dedi.
kan kistinin patladığını ben anlayabilirmiyim yani adet oluyormuş gibi mi olur.
bilginiz var mı.
işin kötüsü ben bebek istiyorum lakin kan kisti bebeğe engelmiş.
yarın doktora gideceğim bakalım ne durumda((

çok geçmiş olsun..
kan kisti dediğin şey çikolata kisti sanırım
çünkü benimde kanamalı kistlerimin olduğu söylenmişti ultrasonda. laparoskopi ameliyatı oldum endometriosiz tanısı kondu.
şikayetlerin nasıl mesela?? adet dönemin ağrılımı,sürekli doluymuş gibi hissi olur kasıklarda..
birde bu kanamalı kist patlamasın, yırtılmasın,dikkat et eğer olursa fecii bir sancısı ağrısı var 2 defa yaşadım.. tarifi yok o ağrının
yani eğer öyle bir durum olursa yerinde duramazsın..acil ameliyat olur..
umarım yeterli olmuştur canım.. sormak istediğin ne varsa öğrenebilirsin..

bugün doktor kontrolüne gittim. elhamülillah kist yok olmuş.
özellikle sordum kan kisti ile çikolata kisti aynı şey mi diye. hayır dedi. çikolata kisti apayrı birşey bu başka bir kist dedi. doktorun söylediğine göre bu kist yok olurken kasıklarda epey sancı olurmuş. ben hissetmiştim baya. birgün ağrıdan zor durdum sanırım o zaman kist gitti.
ben adet düzensizliği şikayeti ile gitmiştim en başta elhamdülillah şimdi yok olmuş inşaallah gebe kalabilirm artık.

çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için sizde öi bebek düşünüyorsunuz?

iyi hadi bak yok olmuş çok şükür sevindim senin adına
adetinle atmışsın demekki ben kan kistini öyle biliyordum. ama senden duyunca aydınlanmış oldum bende.
ben evli değilimkii henüz bebek aşamasına gelemedim..ama allah isteyen herkeze nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…