kan ilaci maltofer solüsyonu ve devit 3 d vitamini kullananlar yardim

gazel23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
106
3
Bugün aile hekimligine gitmistim kan tahlili yaptilar kontrol icin aslinda kan degerim 12 normalmis ama maltofer solüsyon yazdi ve ebeninde icmem gerektigi soylemiyle devit 3 d vitamini verdi. ama devit 3 prospectinde hamileler kullanamaz diyor şaşırdım. Eczaci 9 damla yazmis uzerine suya katip mi iciliyor. Ayrica maltofer solüsyon sabah akşam demiş. O küçük şiseden sabah aksam mi içiçem. Birde icinde 20 tane 3 kutu. Halim yoktu eve geldim kafam karıştı. Haftaya kadin dogumcuya gitcem beklesem mi baslasam mi bilemedim :KK43: kullanan yardimci olabilecek hamileler varmi ????

merhaba canım devit3 kullanıyorum 14.haftadan beri 9 damla çay kaşığıyla içiyorum.prospektüsünde de hamileler kullanamaz yazmıyor ya senin kafan çok karışmış bence.diğer hapı bilmiyorum ama

Cevabin icin teşekkür ederim. Dedim cevap yazan olmuycak :) evet kan ilacı mide ağrısı yapiyo diyolardi. zaten midem ağrıyor 3 kutu görünce kan degerimde normal kafa karışık stres oldum iyice :) devit 3 gerekli olmadikca gebelik te kullanilmamalidir yaziyo tekrar baktim ama benim gibi endiselen olmus netde baktığıma göre ve firmanin yazip geçmesi gibi yazmışlar. En son konuşmalarında canan karatayda gebelerde.d vitamini cok onemli diye dikkat cekiyordu. Kafa karisikligim azaldi çok sağol :)...

X