Kan ilacı kullanımı

Ebrugzkck

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2024
25
5
1
30
Arkadaşlar ferrum hausman kullanan varmı aramızda 9 aylık bebeğim kan değerımız 10 çıktı doktor bu ilacı yazdı verdim aynı zamanda zaditende kullanıyoruz kan ilacını verdikten 2 saat sonra zaditeni verdim saat 10 gibi kustu birde 2 de kustu ilaçlardan olabılır mı fıkrı olan ferrumu kullanıp kusma şikayeti olan annelerimiz var mı. Zaditeni kullandım daha öncede kusma vs yaşamamıstık

Ben de aynı ilaçları kullandım.ama kusma.olmadi, ferrumu sabah zaditeni akşam kullaniyordum, ferrum iyi gelmiyor olabilir farklı bı ilaç yazar doktor bı danış istersen, çocuğa da boşuna eziyet olmasın dokunan oysa, oğlumda öğürürdü arada onu verince kokudan tadindan, ben direkt bı portakalı sıkıp hazirlardim, şurubun üzerine verirdim içerdi bastırirdı tadını, hem kan ilacını desteklemek için c vit. almak gerekiyor zaten, boyle çok güzel artmıştı değerleri

Ben de aynı ilaçları kullandım.ama kusma.olmadi, ferrumu sabah zaditeni akşam kullaniyordum, ferrum iyi gelmiyor olabilir farklı bı ilaç yazar doktor bı danış istersen, çocuğa da boşuna eziyet olmasın dokunan oysa, oğlumda öğürürdü arada onu verince kokudan tadindan, ben direkt bı portakalı sıkıp hazirlardim, şurubun üzerine verirdim içerdi bastırirdı tadını, hem kan ilacını desteklemek için c vit. almak gerekiyor zaten, boyle çok güzel artmıştı değerleri
Çok teşekkürler o zaman bende portakal suyuyla veririm olmadı yoğurt yedi az bişey kan ilacından 2 saat sonra falan acaba o mu yaptı dedim inanın bu gece sabaha kadar ayaktaydım emiyo ve anında çıkarıyor emdiğini belkide midesini üşüttü bilemiyorum da😔

Çok teşekkürler o zaman bende portakal suyuyla veririm olmadı yoğurt yedi az bişey kan ilacından 2 saat sonra falan acaba o mu yaptı dedim inanın bu gece sabaha kadar ayaktaydım emiyo ve anında çıkarıyor emdiğini belkide midesini üşüttü bilemiyorum da😔
O zaman usutmus olabilir anında cikariyorsa ilaç değil problem, geçmiş olsun, öyle yapın üzerine portakal ya da seviyorsa limon suyu falan verin daha iyi olur

İlaç dokunsa ilacı içince çıkarırdı. Biz de ferrum kullanıyoruz bir sorun yaşamadık. Bir gün daha deneyin eğer kusma varsa bırakıp başka ilaç istersiniz çok geçmiş olsun

Back
X