ya bianda kirmizi isaretleri gorunce korktum diger sonu larimda boyle cunku o yuzden anlayamadmFazla yüksek değil ya sakin ol.. Enfeksyondan dolayı yükselyor ganelde.. bende böyle sonçlarıma bakp bakp kendmi çok kurarm sonra brşy çıkmaz
tesekkur ederim ben aslinda gebelik testi yapilsin diye gittim ama onun disinda herseyi yaptilar masallah onun sonucunu nasil ogrenecem bilmiyorum en iyisi sabah aile hekimimi gideyimCrp değerin hafif yükselmiş enfeksiyondan kaynaklı yükseliyor genelde. Benim yakınımin geçenlerde crp si 120 çıkmıştı antibiyotik içti şükür duzeldi. Ben öyle korkacagin çok önemli birşey goremedim. Grip vs olmussan yada mikroba bağlı birşey olabilir ki 0-5 olan değer 8 çıkmış çok yüksek çıkmamış geçmiş olsun
Yok canım korkma bu yükselince onlardada oynama olmuştur illaya bianda kirmizi isaretleri gorunce korktum diger sonu larimda boyle cunku o yuzden anlayamadm
Allah allah dile getirdinmi canım her ihtimalle karşı yapıyorlar söylemesen bile testitesekkur ederim ben aslinda gebelik testi yapilsin diye gittim ama onun disinda herseyi yaptilar masallah onun sonucunu nasil ogrenecem bilmiyorum en iyisi sabah aile hekimimi gideyim
Sakin ol canım ben hamilelik testlernin sonuçlarnda hptb miyim diye bile kurmuştum kendimi meğer aşılı olduğum için bağışıklığım varmış sonuçlar onu gösteriyormuş..ya bianda kirmizi isaretleri gorunce korktum diger sonu larimda boyle cunku o yuzden anlayamadm
getirdim valla neler neler gecti aklimdanSakin ol canım ben hamilelik testlernin sonuçlarnda hptb miyim diye bile kurmuştum kendimi meğer aşılı olduğum için bağışıklığım varmış sonuçlar onu gösteriyormuş..O yüzden doktorun birşey.diyene kadar sakın aklına kötü şeyler getirme Antebiotikle değerin düzelir..
Ayy Allah korusungetirdim valla neler neler gecti aklimdancunku eski sonuclarimla karsilastiriyorum baya fark var aralarinda dedim heralde benim oteki dunyaya gitmem yaklasti 2 gundur mide bulantisindan ayakta duramiyorum zaten
bana dediki gebelik dusuncen varmi bende var dedim. diyoki buraya gebelik testi yapmayami geldin yoksa. Dedim 2 gundur midem bulaniyo gecer dedim gecmedi kotu oldum bende geldim gebelik varsada yoksada bilmiyorum onu siz soyliceksiniz.Bana hala diyoki dogru soyle test yaptirmaya geldin dimi. yemin ettirdi bana oyle sinirlendimki ya midemi gecir beni eve yolla yada kanimi al ben kolumu deldirmeye bayilmiyorum. kan aldilar ama sonuclarimda hcg ypk demekki yapmadiAllah allah dile getirdinmi canım her ihtimalle karşı yapıyorlar söylemesen bile testi
Ne cins doktormuş o da en iyisi yarın saģlık ocağına git canımbana dediki gebelik dusuncen varmi bende var dedim. diyoki buraya gebelik testi yapmayami geldin yoksa. Dedim 2 gundur midem bulaniyo gecer dedim gecmedi kotu oldum bende geldim gebelik varsada yoksada bilmiyorum onu siz soyliceksiniz.Bana hala diyoki dogru soyle test yaptirmaya geldin dimi. yemin ettirdi bana oyle sinirlendimki ya midemi gecir beni eve yolla yada kanimi al ben kolumu deldirmeye bayilmiyorum. kan aldilar ama sonuclarimda hcg ypk demekki yapmadi
oyle yapcam bi ilac verdi kolumdan rahatlatir dedi ama hala midem bulaniyo ayaga kalkasim gelmiyo neyse sabah saglik ocagina gidiyim en iyisiNe cins doktormuş o da en iyisi yarın saģlık ocağına git canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?