kan grubu tesinden hamileleik belli olur mu ?

eceivoshkova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2015
18
5
29
Kizlar merhaba. Ben ilk kez bu ayin 9unda cinsel iliskiye girdim sevgilimle. Korunmadan yaptik. Ve yarin da abimle beraber hastaneye gidip kan grubu testi yaptirmamiz gerekiyo. Kan grubu testinde eger hamileysem belli olur mu? Cok korkuyorum. Hamile olma ihtimalim de var. Kalsam bile bu kadar kisa surede belli olur mu?

Belli olmaz.

3-4 günlük bebek belli olur mu hiç? Hem şuan dert etmen gereken konu o değil. Hamileysen ne yapacaksın diye düşün

çıkmaz o testte rahat ol
Bir şeyi merak ettim, Şu seni tehdit eden sevgilinle mi birlikte oldun ?

Anlasilmaz bu sekilde..kandada belli olmaz zaten daha..bunu dusunecegin yerde hamileysem naparim diye dusun..madem korkuyosunuz bu isi niye yapiyosunuz.hadi yapiyosunuz niye korunmuyosunuz sonrada boyle 3bucuk atiyosunuz..bu ne cesaret.....

Evet onla oldum. Belli olmaz yani kesin dimi ? Cunku kan tahlilinden hamileleik anlasiliyormus acaba kan grubundan anlasilmaz mi kesin ?

Kesin. kesin de senin şuan daha büyük sorunların var. Açtığın her konu birbirinden ilginç, üzülüyorum sizin gibi gençlere.

Konuyu inandırıcı bulmadım, diğerini de inandırıcı bulmamıştım. Gerçekse bile 2 adamı aynı anda idare eden bir ergenden ne bekliyorsunuz ki KK hanımları?

Konuyu inandırıcı bulmadım, diğerini de inandırıcı bulmamıştım. Gerçekse bile 2 adamı aynı anda idare eden bir ergenden ne bekliyorsunuz ki KK hanımları?

Ben nicki de inandırıcı bulmadım. Bakalım neler dökülcek diye bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…