• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan gelmesi

sanslihayatim

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
3.340
130
688
Selam kizlar
Ben de gastrit ve hemoroid var.
Ve haftalardir bogazimda bi sorun var. Grip olacakmisim gibi, sabah kalkinca agriyor şiş gibi. Öksürük oluyor zaman zaman.
Sonrasinda gercekten grip oldum, o bitti derken tekrar ateşlenme ve bu kez corona oldum. Antibiotik kullandim.
Oda bitti derken, aralarda 3er kez makatimdan kan geldi. Bilirsiniz hemoroidde, hissedilen bi parca vardir ya, böyle top gibi şiş. O kesinlikle patladi, eskisi gibi elime gelmiyor yada indi bilmiyorum. Ama ondan beridir 3 kere makattan ayri zamanlarda , büyük abdestten sonra makattan kan geldi kagida.
Gastritim azdi diye doktora ilac yazdirmistim ama bogazim hala ayni durumda..
Bu ne olabilir yasayan ve bilen var mi ?
( tabiki doktora gidicem ama en erken cuma gidebilirim)

Selam kizlar
Ve haftalardir bogazimda bi sorun var. Grip olacakmisim gibi, sabah kalkinca agriyor şiş gibi. Öksürük oluyor zaman zaman.
Sonrasinda gercekten grip oldum, o bitti derken tekrar ateşlenme ve bu kez corona oldum. Antibiotik kullandim.
Oda bitti derken, aralarda 3er kez makatimdan kan geldi. Bilirsiniz hemoroidde, hissedilen bi parca vardir ya, böyle top gibi şiş. O kesinlikle patladi, eskisi gibi elime gelmiyor yada indi bilmiyorum. Ama ondan beridir 3 kere makattan ayri zamanlarda , büyük abdestten sonra makattan kan geldi kagida.
Çatlak olabilir diye düşünüyorum. Çatlakta söylemesi ayıp dışkılarken bıçak kesisi gibi bir acı hissedilir.

Bilmiyorum bende hic bir agri sizi olmadi hic birinde
Çatlakta dışkılama sonrası kan geliyor. Genelde kabıza yakın dışkılamada acı hissedilir. Eğer çatlak var ise bu da doktora gitmek için bir sebep. Geçmiş olsun.

Selam kizlar
Bende de ona benzer bir durum olmuştu. Hemeroid değilim ama açık kırmızı renk kan gelmişti. Muayene oldum, tetkikler yapılmıştı. Temiz çıktı. Tanıdığımız bir genel cerraha, Dr a gitmenin öncesinde bu durumu anlatınca bana ilk sorduğu soru bu yakınlarda antibiyotik kullandın mı? Sorusu olmuştu. Açık renk kandan çok korkulmaması gerektiğini söyledi. koyu renkli kan ürkütücü bulunurmuş. Ben de antibiyotik kullanmıştım. Antibiyotik bağırsak florasını bozuyormuş, sonrasında bu şekilde kanama olabilirmiş. Bende öyle olmuştu ki, zaten siz hemerodmişsiniz. Kanamada ağrı olacak diye bir şart yok. Bende ağrısız olmuştu.

Bende de ona benzer bir durum olmuştu. Hemeroid değilim ama açık kırmızı renk kan gelmişti. Muayene oldum, tetkikler yapılmıştı. Temiz çıktı. Tanıdığımız bir genel cerraha, Dr a gitmenin öncesinde bu durumu anlatınca bana ilk sorduğu soru bu yakınlarda antibiyotik kullandın mı? Sorusu olmuştu. Açık renk kandan çok korkulmaması gerektiğini söyledi. koyu renkli kan ürkütücü bulunurmuş. Ben de antibiyotik kullanmıştım. Antibiyotik bağırsak florasını bozuyormuş, sonrasında bu şekilde kanama olabilirmiş. Bende öyle olmuştu ki, zaten siz hemerodmişsiniz. Kanamada ağrı olacak diye bir şart yok. Bende ağrısız olmuştu.
Evet acik renkti benimde. Fakat ben daha antibiotige baslamamistim o aralar. Ondan önce oldu

Çatlakta dışkılama sonrası kan geliyor. Genelde kabıza yakın dışkılamada acı hissedilir. Eğer çatlak var ise bu da doktora gitmek için bir sebep. Geçmiş olsun.
Evet belkide ama catlak demedi doktor. Direkt mide bagirsaga hortum salinmasini istedi. Randevu almam lazim

Bu arada kizlar bogazim günlerdir gecmiyor. Cok feci
Her gün agriyor ve cok kuru.
sanki her gün grip baslangici gibi agri cekiyorum.
Bi ara alerjiden şüphelendim ama bugün biraz fazla yiyince anladim ki, midemden kaynakli bi sorun, agzima aci tad geliyor ve şu an cok yaniyor, agriyor. Birazda karin agrisi... doktor gece yatmadan mide koruyucu al dedi. 2 gündür yapiyorum işe yaramadi henüz.

Merhaba bende de antral gastrit ve boğaz reflüsü var geri kaçan asit boğazı tahriş ediyor ağızda acı tat ve faranjite neden oluyor. yatmadan 3 saat önce yiyecek içecek kesilmesi gerekiyor, antiasit kullanımı, yüksek yastıkta uyumak gibi önlemler alabilirsiniz geçmiş olsun.

Back