yahu kendin diyorsun kadın kendini bilmedikten sonra erkek nasıl anlasın bu işlerden alemsiniz ha...
ya anlamdımki bu doktorlarda bi tuhaf yaa 2 ay oldu hamileyimde üstelik kızlık zarım hakkında bilgi alamadım içim sıkıldı..devlete gittim bakmam dedi..özele gittim hamilesn bozulmştr dedi.baştan savdı doktorları değişyrm zatn hastaneyide sürekli artık bi doktora ısrarla sölicem yaa bende aydınlanmak istyrm artık..eşimde belli etmiyo ama oda merak ediyo raporlu istycm yazmansını doktorun ..ya anlamıyrm sanki bekarım reşit değilim bak işte zormu ..
Eğer normal doğum yaptıysan Şimdi doktora gitmenin bir yararı olmaz, zamanında gitmeliydin. Kocan da 4 sene durdu durdu şimdi dert etti bunu?Kizla rbende bu konuyla ilgili yardim istiyorum benimde kan gelmedi ve 4senedir evliyim ve normal dogumla bir oglum oldu ama esimin icinde hep bir suphe vardi ve bu aralar konuyu surekli aciyor ve ben ne yapacagimi sasirdim ben eaimi s3viyorum ama bana boyle davrandikca bosanmak geliyor icimden peki ben simdi doktora gtsem bir yarari olurmu
Evet 2senedir uzerinde bu konunun ama ben kimseyle yapmadim ama anlamiyo ne yapcami saasirdimEğer normal doğum yaptıysan Şimdi doktora gitmenin bir yararı olmaz, zamanında gitmeliydin. Kocan da 4 sene durdu durdu şimdi dert etti bunu?