kan düşüklüğü ve demir eksikliği :(

LaDespedida

bıdığım
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
765
445
merhaba,

kan düşüklüğü ve demir eksikliğim çıkması sebebiyle (ferritin 3 çıktı) doktor oligofer fol kan ilacı verdi iğrenç bişey doğurana kadar içmem lazımmış. bunun başka bir ilacı yokmu siz ne kullanıyorsunuz demir ve kan düşüklüğünde doktorunuz ne önerdi kızlar yardım

Ben gyno ferro kullaniyorum ama sizin depolariniz da boş anladigim kadariyla doktorunuzun tavsiyesini dinleyin ekstra kahvalti da keçiboynuzu pekmezi yiyin keçiboynuzu özü de dogal yoldan yardimci olur .

Pekmezi ve demir preparatlarini kullanırken süt ve süt ürünlerinden uzak durun çay ile içmeyin emilimini azaltır, ilacın daha etkili olması için c vitaminiyle almak gerekir mesela limon

Yemekten sonra hemen cay icme.
Et yemeklerinin yaninda asla yogurt yeme, bu ispanak icin de gecerli.
Bol bol ciger ye.
Gunde 20 adet cekirdekli kuru uzum ye.
Benim kendimce tavsiyem bunlar, kan degerlerim de bi bayana gore gayet yuksekmis, iki hafta once hayatimda ilk kez kan bile verdim kizilaya bi cesaret bu soylediklerimi yaparak yukselttim ben degerlerimi, yoksa ben de kansizdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…