- 25 Kasım 2009
- 50
- 0
-
- Konu Sahibi tubadinc83
Sanırım bu dert ortak sorun...
Aynısı benim başımda da var hamile kalmadan önce kan değerlerim iyi idi.
hamile kaldıktan sonra artı olarak kan şurubuda almaya başladım bunarağmen son 3 aydır kanım hep normalin altında düşük çıkıyor.
ekimde yaptırdım 28 çıkmıştı kan şurubunu günde iki kereye çıkarttık kasımda yaptırdım yine 28 çıktı ilaç kullanmaya ve yediklerime 2 kat daha fazla özen gösterdiğim halde yani hergün pekmez ve meyve yediğim ve haftada 2 kere kırmızı et yada kurubaklagil yemeye dikkat ettiğim halde bu ay yine kan tahlilimde 29 çıktı. çayıda çok azalttım içmiyorum gibi birşey.
neden oluyor vücudum neden kan yapmıyor anlamıyorum.
burdan kara üzümüde öğrendim onuda deneyeceğim.
28-29 değerler çok fazla.Sınır 11-12 diye biliyorum ben....
arkadaşım;
vslla sağlık ocağında yaptırdın oranın referas değerleri 35-55 arası devamlı gittiğim hastaneninde referans değrleri 34-54 hemen hemen aynı.
buna göre kanım düşük yani
28-29 değerler çok fazla.Sınır 11-12 diye biliyorum ben....
benim 8-9 arası malesefve hamilelik öncesinde de kansızlık sorunum yoktu
benim 8-9 arası malesefve hamilelik öncesinde de kansızlık sorunum yoktu
evet canım malesef durum böyle 2 hafta önce gittim ve ilacın dozunu artırdı ve her hafta tahlil veriyorum resmen bakalım salı günü tekrar bakacak ona göre bir karar verecekarkadaşım;
senin durumun benimkinden kötü ki bana doktorum böyle giderse damardan takviye yapmamız gerekir dedi.
senin doktorun ne diyor bu duruma demekki ilaç yetmiyor.
inşallah tez zamanda normale çıkar canım ya...
Benimkide 8 e düştü.Ve doktorum bu şekilde doğuma alamam kan vermek zorundayız diyor....