- 4 Nisan 2021
- 141
- 15
- 13
- 31
- Konu Sahibi Annabellaa
-
bendede var konuyu takibe alıyorumMerhaba
Kan/demir eksikligim var, amelyat olucaktim ama kanim tahlihlerim 9l oldugu icin dr bey tehlikeli amelyat masasinda kalkamazsin dedi, normalde bayanlarfs 11/18 olmadi lazim ama venijnigst 9 oyuzden amelyatim iptal oldu. Simdi bi kac ilac Verdi ve hastenye gidip serum takmalari lazim ama yarin yurdisina geri donucem dr begin beëdiging ilaclari burdaki doktorlar yaparmi bilmem..
Internete biraz baktim ne tur yemekleri tavsiye edersiniz, ve nezaman toparlanirim
kırmızı et, karaciğer ve diğer sakatatlar, nohut, mercimek) pekmez etkisiz malesef en büyük doğru bilinen yanlışPekmez, ıspanak vb. Yeşil yapraklı sebze, ciğer.
Doktor bir öneri bulunmadı mı?
Benim kan sonucum kaçtı hatırlamıyorum da hemen kan takviyesi yapılıp ilaca başlandı.
Öyle yemek, içmek tavsiye edilmedi.
A aa ben şok. Doktor ciğer ye der mesela. Ne yemek gerekir? Araştıracağım.kırmızı et, karaciğer ve diğer sakatatlar, nohut, mercimek) pekmez etkisiz malesef en büyük doğru bilinen yanlış
kırmızı etler okey zaten pekmez için söyledim ben kuzuA aa ben şok. Doktor ciğer ye der mesela. Ne yemek gerekir? Araştıracağım.
Merhaba
Kan/demir eksikligim var, amelyat olucaktim ama kanim tahlihlerim 9l oldugu icin dr bey tehlikeli amelyat masasinda kalkamazsin dedi, normalde bayanlarfs 11/18 olmadi lazim ama venijnigst 9 oyuzden amelyatim iptal oldu. Simdi bi kac ilac Verdi ve hastenye gidip serum takmalari lazim ama yarin yurdisina geri donucem dr begin beëdiging ilaclari burdaki doktorlar yaparmi bilmem..
Internete biraz baktim ne tur yemekleri tavsiye edersiniz, ve nezaman toparlanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?