Merhaba arkadaşlar öncelikle kısa bir özet geçeyim durumumu anlamanız için. Bu ay adet göreceğim tarihte (klasik kasık ağrısı vs normalde hissettiğim belirtiler oldu) adet diye beklerken kahverengi leke geldi adet öncesi lekelenme heralde dedim. Ertesi gün bekledim bu defa da siyahımsı kıvamlı bi akıntım olmuş ertesi gün baktım yine aynı kahverengi leke gelmiş ama adet kanamam yok. birde ne ağrısı olduğunu anlamadığım böbreklerim ağrıyor sandığım bir ağrı var belimdede. Bu şekilde devam edince bugün eşimle sabahtan özel hastaneye gittik.
Ben nette araştırdım çikolata kisti vs. belirtisi olabilir diye şüphelendiğimi doktor hanıma da belirttim ve alttan muayene etti korkup kendimi kastığım için canım çok yandı. Ultrasyonla baktı kist yok dedi. idrar tahlili istedi. Kan ve kan değerlerim normal çıktı. Tahlillerimde de herşey normalmiş. Ama benim hala devam eden kasık ağrım var ve bu ay adet görmedim. Var mı başına böyle birşey gelen? Nedir ne değildir tahmini olan. Çok moralim bozuk.
Ürtiker oldum geçen aylarda o zamanda kan değerlerin normal demişlerdi kesin bir tanı konulamadı, herşey normalse bendeki bu anormalliklerin sebebi ne.
Buarada sonuçlardan bazılarını söyleyim. Anlayanlardan yardım istiyorum.
HEMOGRAM : B
MCV : 76.7
MCH: 25.2
BA%: 0.74
idrar tetkiki: B
idrar mikroskobisi: B
NİTRİT: NEGATİF
PH: 8
epitel:2-3
lökosit:2-3
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler :)
Buarada söylemeyi unutmuşum tahliller eksik olmuş deyip tekrar kan tahlili istedi yapıştırılan kağıtta hormon testi olduğu yazıyordu galiba o testin sonuçları henüz çıkmadı.
Ben nette araştırdım çikolata kisti vs. belirtisi olabilir diye şüphelendiğimi doktor hanıma da belirttim ve alttan muayene etti korkup kendimi kastığım için canım çok yandı. Ultrasyonla baktı kist yok dedi. idrar tahlili istedi. Kan ve kan değerlerim normal çıktı. Tahlillerimde de herşey normalmiş. Ama benim hala devam eden kasık ağrım var ve bu ay adet görmedim. Var mı başına böyle birşey gelen? Nedir ne değildir tahmini olan. Çok moralim bozuk.
Ürtiker oldum geçen aylarda o zamanda kan değerlerin normal demişlerdi kesin bir tanı konulamadı, herşey normalse bendeki bu anormalliklerin sebebi ne.
Buarada sonuçlardan bazılarını söyleyim. Anlayanlardan yardım istiyorum.
HEMOGRAM : B
MCV : 76.7
MCH: 25.2
BA%: 0.74
idrar tetkiki: B
idrar mikroskobisi: B
NİTRİT: NEGATİF
PH: 8
epitel:2-3
lökosit:2-3
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler :)
Buarada söylemeyi unutmuşum tahliller eksik olmuş deyip tekrar kan tahlili istedi yapıştırılan kağıtta hormon testi olduğu yazıyordu galiba o testin sonuçları henüz çıkmadı.