- 25 Mayıs 2022
- 1.245
- 300
- 53
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Ben 1 hafta sonra gidip kan vermistim kromozom analizi yaptirmistik , sonuclar zaten cok gec cikiyor fazla vakit kaybetmemek lazim diye dusunuyorumMerhabalar, ikinci kurtajimi olucam. Genetik test yapmamı istedi doktorum. Beta falan düşmeden testler yapılmıyor mu doktorum öyle söyledi. Ama ne kadar erken yaptırsam benim için o kadar iyi çünkü iki ay beklesem kış gelicek ve olduğum şehirde yapamıyorum ancak şehir dışına çıkmam gerekiyor. Yaptıranlar kürtajdan ne kadar sonra yapılıyor?
Geçmiş olsun. Doktorum 1 ay sonra demişti banaMerhabalar, ikinci kurtajimi olucam. Genetik test yapmamı istedi doktorum. Beta falan düşmeden testler yapılmıyor mu doktorum öyle söyledi. Ama ne kadar erken yaptırsam benim için o kadar iyi çünkü iki ay beklesem kış gelicek ve olduğum şehirde yapamıyorum ancak şehir dışına çıkmam gerekiyor. Yaptıranlar kürtajdan ne kadar sonra yapılıyor?
Teşekkür ederimGeçmiş olsun. Doktorum 1 ay sonra demişti bana
Peki bişey çıktımı sizde yani dusugunuz mu olmustu bana doktor genetik temiz çıkarsa rahim filmi de çek dedi deBen 1 hafta sonra gidip kan vermistim kromozom analizi yaptirmistik , sonuclar zaten cok gec cikiyor fazla vakit kaybetmemek lazim diye dusunuyorum
Yok şuan böyle bi durum yokTeşekkür ederimrahim filmi de istedimi acaba
Yok istemediTeşekkür ederimrahim filmi de istedimi acaba
Ben yaptım düşukten 40 gün sonra dedi bana doktor doğru sonuç içinMerhabalar, ikinci kurtajimi olucam. Genetik test yapmamı istedi doktorum. Beta falan düşmeden testler yapılmıyor mu doktorum öyle söyledi. Ama ne kadar erken yaptırsam benim için o kadar iyi çünkü iki ay beklesem kış gelicek ve olduğum şehirde yapamıyorum ancak şehir dışına çıkmam gerekiyor. Yaptıranlar kürtajdan ne kadar sonra yapılıyor?
Teşekkürler canım ben de öyle yapicam inşallah.Ben yaptım düşukten 40 gün sonra dedi bana doktor doğru sonuç için
Öyle yap daha iyi olur canım rabbim hayırlı zamanda sana da banada hayırlı evlat nasip etsinTeşekkürler canım ben de öyle yapicam inşallah.
Bizde bir sıkıntı cikmadi ama bebekte kromozom bozuklugu vardi o sebeple kalbi durduPeki bişey çıktımı sizde yani dusugunuz mu olmustu bana doktor genetik temiz çıkarsa rahim filmi de çek dedi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?