• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan değerleri düzelmeden, genetik test yapılır mı?kürtajdan ne kadar süre sonra yapılır

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.245
300
53
Merhabalar, ikinci kurtajimi olucam. Genetik test yapmamı istedi doktorum. Beta falan düşmeden testler yapılmıyor mu doktorum öyle söyledi. Ama ne kadar erken yaptırsam benim için o kadar iyi çünkü iki ay beklesem kış gelicek ve olduğum şehirde yapamıyorum ancak şehir dışına çıkmam gerekiyor. Yaptıranlar kürtajdan ne kadar sonra yapılıyor?

Benim 23 haftalık bebeğimin kalbi durdu doktorum 40 çıktıktan sonra testi yaptır dedi belirtilerin azalmış olur o zaman yaptırırsın iyi olur dedi onu bekliyorum

Merhabalar, ikinci kurtajimi olucam. Genetik test yapmamı istedi doktorum. Beta falan düşmeden testler yapılmıyor mu doktorum öyle söyledi. Ama ne kadar erken yaptırsam benim için o kadar iyi çünkü iki ay beklesem kış gelicek ve olduğum şehirde yapamıyorum ancak şehir dışına çıkmam gerekiyor. Yaptıranlar kürtajdan ne kadar sonra yapılıyor?
Ben 1 hafta sonra gidip kan vermistim kromozom analizi yaptirmistik , sonuclar zaten cok gec cikiyor fazla vakit kaybetmemek lazim diye dusunuyorum

Geçmiş olsun. Doktorum 1 ay sonra demişti bana

Ben yaptım düşukten 40 gün sonra dedi bana doktor doğru sonuç için

Back