O ortmenim Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2012 731 150 83 7 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ortmenim #1 Adetine daha uc gün var hamilelik yok diyemem dedi varda demedi boyle olup yukselen var mi Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adetine daha uc gün var hamilelik yok diyemem dedi varda demedi boyle olup yukselen var mi Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
elif5541 Anasının Kızı :) Kayıtlı Üye 19 Aralık 2013 1.913 599 198 34 7 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ortmenim #2 ortmenim .!.: Adetine daha uc gün var hamilelik yok diyemem dedi varda demedi boyle olup yukselen var mi Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Cnm gebelik olsaydı bile 3 gün kala değer biraz daha yüksek olabilirdi negatif bnce
ortmenim .!.: Adetine daha uc gün var hamilelik yok diyemem dedi varda demedi boyle olup yukselen var mi Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Cnm gebelik olsaydı bile 3 gün kala değer biraz daha yüksek olabilirdi negatif bnce
O ortmenim Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2012 731 150 83 7 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ortmenim #3 Bende yok sandim iki gün sonra tekrar olcelim dedi yine umut kirintisi kaldi icimde Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende yok sandim iki gün sonra tekrar olcelim dedi yine umut kirintisi kaldi icimde Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
elif5541 Anasının Kızı :) Kayıtlı Üye 19 Aralık 2013 1.913 599 198 34 7 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ortmenim #4 ortmenim .!.: Bende yok sandim iki gün sonra tekrar olcelim dedi yine umut kirintisi kaldi icimde Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Doğru cnm bende adetten 2 gün önce 4.7 çıkmıştı ama tekrarlamadım banada dediler tekrarla diye adet oldum diye kan vermedim bekle bakalım cnm adet tarihine kadar hayırlısı olsun inş.
ortmenim .!.: Bende yok sandim iki gün sonra tekrar olcelim dedi yine umut kirintisi kaldi icimde Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Doğru cnm bende adetten 2 gün önce 4.7 çıkmıştı ama tekrarlamadım banada dediler tekrarla diye adet oldum diye kan vermedim bekle bakalım cnm adet tarihine kadar hayırlısı olsun inş.