Ferritini hiç bilmiyorum sadece hemogram istemiş doktor. O da en son 50 imiş haziranda. Ondan sonra bakışmadı hiç muhtemelen o da diptedir.Ferritininiz nasıl? Depolar boşaldıysa önce depoyu doldururmuş vücut dedi doktor bana, hgb'ye hemen yansımaması ondan olabilir
C vitaminiyle beraber almaya çalışın, dediğim gibi önce ferritin'i toparlıyorsa doktorun dediği gibi ondandır belki. Bi ara baktırın isterseniz ona daFerritini hiç bilmiyorum sadece hemogram istemiş doktor. O da en son 50 imiş haziranda. Ondan sonra bakışmadı hiç muhtemelen o da diptedir.
Aslında portakal suyuyla içiyordum ama yine de etki etmemiş. Sidefer diye bir ilaç var c vitamini içerikli bir de onu sorarım. Devletinkiler rezalet.C vitaminiyle beraber almaya çalışın, dediğim gibi önce ferritin'i toparlıyorsa doktorun dediği gibi ondandır belki. Bi ara baktırın isterseniz ona da
Onu herkese takıyorlar mı ki doğuma henüz var zaten ama böyle giderse diplerde gireceğim.Serum isteyin maddi imkan varsa daha hızlı toparlıyor
Benimde çok düşüktü öncesinden de hep öyleydi zaten toparlayamadım toparlayamadım serum istedim doktor biraz daha bekleyeyim olmazsa serum takarız dedi demekki takılıyorOnu herkese takıyorlar mı ki doğuma henüz var zaten ama böyle giderse diplerde gireceğim.
Toparladınız mı peki ? Yani düşük kanla doğuma girmediniz değil mi ?Benimde çok düşüktü öncesinden de hep öyleydi zaten toparlayamadım toparlayamadım serum istedim doktor biraz daha bekleyeyim olmazsa serum takarız dedi demekki takılıyor
Ben de sidefer kullanıyorum ama ne kadar etki ediyor bilmiyorumAslında portakal suyuyla içiyordum ama yine de etki etmemiş. Sidefer diye bir ilaç var c vitamini içerikli bir de onu sorarım. Devletinkiler rezalet.
Gerçi doktora sormuştum devlet ve özel fark ediyor mu diye etmiyor demişti hepsinin aynı olduğunu söyledi belki de dediğiniz gibidir.
Toparladım pekmezdir karadut sularıdır her şeyi tükettim kırmızı et hiç sevmeme rağmen yedim doktor çok yüksek değil ama yeterli dedi dogum sonrası yine düştüToparladınız mı peki ? Yani düşük kanla doğuma girmediniz değil mi ?
Umarım toparlarım. Benim akıntım devletin vermiş olduğu ilaçları kullanamamam. Yani karnıma ağrılar giriyor kabızlık sorunu yaşıyorum. Doktor da gidip hep onlardan veriyor. Tekrar soracağım fark etmiyordur herhalde devlet ya da özelin ilaçları. Hiç olmazsa dediğiniz gibi serumu da sorarım. TeşekkürlerToparladım pekmezdir karadut sularıdır her şeyi tükettim kırmızı et hiç sevmeme rağmen yedim doktor çok yüksek değil ama yeterli dedi dogum sonrası yine düştü
Sizin daha doğuma var ilaçla toparlayabilirsiniz bence
Hayatım bu demir ilaçlarından sana iyi geleni bulman gerekiyor maalesef bende çok kez demir ilacını değiştirdim maalesef bunun devlet ilacıyla alakası yok bence, iyi gelmedikçe doktoruna söyle başka yazsın sana iyi gelen ilacı bulursunUmarım toparlarım. Benim akıntım devletin vermiş olduğu ilaçları kullanamamam. Yani karnıma ağrılar giriyor kabızlık sorunu yaşıyorum. Doktor da gidip hep onlardan veriyor. Tekrar soracağım fark etmiyordur herhalde devlet ya da özelin ilaçları. Hiç olmazsa dediğiniz gibi serumu da sorarım. Teşekkürler
Öyle yapacağım bulurum inşallahHayatım bu demir ilaçlarından sana iyi geleni bulman gerekiyor maalesef bende çok kez demir ilacını değiştirdim maalesef bunun devlet ilacıyla alakası yok bence, iyi gelmedikçe doktoruna söyle başka yazsın sana iyi gelen ilacı bulursun