Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kan damlası kullanan var mı kızlar
- Konu Sahibi gonca2206
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ankarada olan kızlar ben sadece saglık ocagına gıdıyorum dok.hıc goturmedım. sız nereye goturuyosunuz banada soylersenız sevınırım ben dıkmende oturuyorum ve kac para saglıkocaklarındada verırlermı o damladan bılmıyorum dok . yerlerını soylersenız bana sevınırım arkadaslar bende goturuyum sımdıden tesekkurler
G
gönül_kelebegim
Ziyaretçi
4.aydan sonra saglık ocagından ucretsiz veriliyor istemeden bile veriyorlar bana öyle oldu ebemiz kendi hemen verdi ve kullan dedi ama ben dr sormadan kullanmak istemedim 4 aydan itibaren genellikle kansızlık göruuyormus tahlil yaptırdım ciddende dusuk çıktı iste verirler sanırsamankarada olan kızlar ben sadece saglık ocagına gıdıyorum dok.hıc goturmedım. sız nereye goturuyosunuz banada soylersenız sevınırım ben dıkmende oturuyorum ve kac para saglıkocaklarındada verırlermı o damladan bılmıyorum dok . yerlerını soylersenız bana sevınırım arkadaslar bende goturuyum sımdıden tesekkurler
E
EU3
Ziyaretçi
merhaba benim oğlum prematüre doğduğu için uzun süre kullandık.açken vermenizi tavsiye ederim.ben sabah 10 akşam 10 damla kullanıyordum.bi kıyafetlerine damlatmamaya çalışın sonra pas gibi leke kalıyor.belki doktorunuzda uyarmştır.ferro sanol damla ve kan için verilen diğer damlalar enfeksiyon olduğu zaman kesiliyor. haberiniz olsun kızlar.
P
pıratik
Ziyaretçi
kızlar benim doktorumda verdi.yalnız uzun sure kullanmayın.dişlerde lekelenme yapabilirmiş.ve gıdalara karıştırabilirsiniz ama sütlü mamalar hariç.bizde sabah 5 aksam 4 damla kullanıyoruz.
neden farklı acaba bize 6 damla yeter 1 ay sonrada bırakın kullanmayın dedi.
dr ların bir dediği diğerinği tutmuyor kafam karıştıklava:
selam kızlar ferro sanol damlasına bende henüz başlamadım dr sordum sağlıkocakları 4 ayda veriyor ama biz 6 ayda başlıyoruz vermeye dedi
benim oğlumda 4,5 aylık
sekiz aylıkken doğum yaptım kilosu biraz az doğdu sizinkiler kaç kilo boyları ne kadar merak etti m benim 15 gün önce 5350 gram 62 cm geldi kilosu çokmu az acaba
benim oğlumda 4,5 aylık
sekiz aylıkken doğum yaptım kilosu biraz az doğdu sizinkiler kaç kilo boyları ne kadar merak etti m benim 15 gün önce 5350 gram 62 cm geldi kilosu çokmu az acaba