Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetiniz baya gecikmiş geç döllenme olsa bile çoktan çıkardı benceKızlar 15 gün gecikmem oldu 4 gün önce kan verdim negatif di
Lekelenmeniz kırmızı mıydı acabaMerhabalar, benimde bu gün 6. Gün, 3. Gün yaptığım kan testi negatifti dün çok çok hafif bir lekelenmem oldu başlıyor galiba dedim ama tertemiz, kan testinin yanılmış olması mümkün mü kızlar
Lekelenmeniz kırmızı mıydı acaba
Pembemsi ve kahverengiyse yerleşme kanaması olabilir yerleşme kanamasıysa 3 4 güne pozitife dönebilir sonucunuz
Bazen gebelik hormonu yerleşme kanaması olduktan sonra kana karışabiliyormuş inşallah öyle olurolmassa da üzülmeyin bir sonraki ay nasip olsun hayırlı vakitteÇok acik kahverengi idi ama olsa kanda çıkmaz mıydı cok fazla gün farkı yok arada, inşallah dediğiniz gibidir
Pardon <5 ten yazılı rapor verdiler negatif deyip yanlış işaret koymusumHerkese merhaba arkadaşlar dün gecikmemin 8. Günüydü erken gebelik testi vardı elimde onunyaptım uyanır uyanmaz ve 1 dk içinde böyle belirginleşti hemen kan verdim ve >5 ten yazılı bir rapor verdiler negatif deyip. Başına böyle bişey gelen var mı sonradan hamileliğini öğrenen? Bugün 9. Günüm bel ağrım ve bulantım var
Erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum bana da yalancı pozitif çıkarmıştıHerkese merhaba arkadaşlar dün gecikmemin 8. Günüydü erken gebelik testi vardı elimde onunyaptım uyanır uyanmaz ve 1 dk içinde böyle belirginleşti hemen kan verdim ve >5 ten yazılı bir rapor verdiler negatif deyip. Başına böyle bişey gelen var mı sonradan hamileliğini öğrenen? Bugün 9. Günüm bel ağrım ve bulantım var
Yaa daha önce bu kadar çok geciktiğiniz olmuş muyduEvet bu erken gebelik testlerini boluna üretmişler cidden :/ daha çok psikolojini bozuyor. Hala beklemedeyim bu arada en son 41 gün önce hastalandım :/
O zaman inşallah gebelikten gecikmiştir yahayır bi kez 38. Günde hastalandım o da senelerdir bir kez çok stresli bi zamanımdı. :/
Maalesef gebelik yok bugün hastalandım. Ama böyle bir ağrı olamaz :/
Eşinizde de problem yok demi ? Doktorlar ne diyor bu duruma3 senedir her ay kovalıyorum :/ 2 ay önce rahim filmi çekildim ve hiç bir problemimiz yok