Evet bende geçenlerde ilk defa kan bağışı yaptim midem bulandı kalkmaya çalıştım inanılmaz basim döndü hemen oturttular kolonya koklattilar cok tuhaf hissetmiştim kendimi anormal geldi yasadiklarim
Yemek yememiştim buda tetikledi sanirim o gün iyi geçmedi kolumda bi kaç gun cok ağrıdı kucuk oğlumu kucağıma alirken zorlaniyordum
3 güne geçer bende yaşadım aynısını hatta ayağa kalktığım gibi bayıldım benBaşlık buraya uygun olmayabilir ama belki benzer bir şey yaşayan vardır diye sormam lazım.
Dün hayatımda ilk defa kan bağışında bulundum.
Kilom 50- tansiyonum 9-6 çıkınca olur dediler. kan değerlerim de normalmiş (kansızlık falan yok)
Beni kan tutmaz.
Kan verme işlemi tamamlandı iyiydim, 10 dk kadar dinlendikten sonra kalktım tam 2 adım attım gözlerim kararmaya başladı.
biraz daha dinlendirdiler, dışarı çıkarken gene kulaklarım uğuldadı sedyede oturttular bişeyler yedim içtim eve gittim.
akşamı bi şekilde yatıp geçirdim de bugün kalp çarpıntısı, yine hızlı hareket ettiğimde baş dönmesi gibi yerde miyim gökte miyim gibi garip bir his. bu kadar çıt kırıldım olduğumu bilmezdim.
bunlar normal mi ve ne zaman geçer acaba?
Biraz hassas olabilir bunyeniz.Esim Kızılay için düzenli kan bağışı yapar.Hatta ilçeye araba gelince mesaj gelir ona hiç problem yasamadi.
3 güne geçer bende yaşadım aynısını hatta ayağa kalktığım gibi bayıldım bensiz yine iyi oturmuşsunuz. İlk verince olabiliyo sanırım
bence de şu an yaşadığım şey tansiyon düşüklüğü. sanırım ben de uzun bi süre bi daha veremicem gibi.Ben de bir kere kan verdim ve bunları yaşadım. Korkudan şimdi gidemiyorum tekrar. İyice dinlenmemiştim, iyiyim dedim diye yürüyüp gitmiştik eşimle. Sonra arabada mahvoldum. Ertesi gün de çok halsizdim. Ben zaten düşük tansiyonlu bir insanım. Tansiyon kişisel bir şey ama genele vurulduğunda 9a 6 zaten çok matah sayılmaz. Ben sebep düşük tansiyondur diye düşündüm ama tıpta yeri var mı bilmiyorum
normal normal, geçer birkaç gün dikkat edin. ben doktor işlemlerim için bile kan verirken küt gidiyorumBaşlık buraya uygun olmayabilir ama belki benzer bir şey yaşayan vardır diye sormam lazım.
Dün hayatımda ilk defa kan bağışında bulundum.
Kilom 50- tansiyonum 9-6 çıkınca olur dediler. kan değerlerim de normalmiş (kansızlık falan yok)
Beni kan tutmaz.
Kan verme işlemi tamamlandı iyiydim, 10 dk kadar dinlendikten sonra kalktım tam 2 adım attım gözlerim kararmaya başladı.
biraz daha dinlendirdiler, dışarı çıkarken gene kulaklarım uğuldadı sedyede oturttular bişeyler yedim içtim eve gittim.
akşamı bi şekilde yatıp geçirdim de bugün kalp çarpıntısı, yine hızlı hareket ettiğimde baş dönmesi gibi yerde miyim gökte miyim gibi garip bir his. bu kadar çıt kırıldım olduğumu bilmezdim.
bunlar normal mi ve ne zaman geçer acaba?
Bakıldı hemoglobine değer normal aralıktaymışregle yakin misin?
bu donemde pek onerilmez.
bir de hemoglobin bakildi mi?
ben bir kez kan verebildim bugune kadar, genelde hemoglobin dusuklugunden dolayi bir kac kez reddedildim.
9-5 alt sınırmış not olarak ekleyeyimTansiyonunuz düşük değil mi ama ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?