• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan bağışı-acil bir hasta için 0 rh(+)pozitif kana ihtiyaç vardır.

swethome

mis kokulum,DEFNEM
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
3.142
2
158
İstanbul
arkadaşlar
kan bağışı çok öenmli bir konu olsada çoğu zaman üzerind edurmuyoruz.
ta ki bize gerek olana kadar.
dün bir tandığımıza 0 negatif kan gerek olmuş ve bende bağışta bulunmak için rica ettiler hastaneye gittim.
kartal koşuyolu kalp ve damar hastanesi kan bankası bölümünde kan sayımıma baktıalr ve uygun olmadığımı söylediler.
o sırada ablam da anaons edilen başka bir hasta için bir ünite kan bağışı yaptı.yoğun bakımda amelyata alınmay bekleyen bir hasta imiş, tanımıyoruz .allah acil şifa verisn.
ancak beklerken bir hasta ile tanıştık ,adamcağız bandırmadan gelmiş,kalp ameliyatı olacak ama tak başına maddi imkansızlk sebebi ile bekliyormuş.
yarıdma gelecek kimsede yokmuş,kan bulamdaığı için 2 haftadır ameliyatı erteleniyormuş
sürekli ahstanede yatıyor ve kan bankası önünde ,kan bağışı yapacak olanlara rica ediyor.arada gelen giden hasta yakınalrı belki bağış yaapr diye anons attiriyor.
istanbul da tanıdığım kimse yok.
uzak yer memlekettekilere gel desem kimse gelemez ,ben paralarını karşılayacağım desem gücüm yok.
diyordu,
çok üzüldüm ve elimden geleni yaparım dedim.bir kaç kişiye söyledim ama malesef kimsede uygun kan yok.
eğer verebilecek durumda iseniz bugün koşuyolu hastanesine gidp kan bağışı yaparsanız çok hayırlı bir işe vesile olursunuz.
hasta adı : hasan bakal diye de lütfen beliritiniz
a.s.

arkadaşlar acaba ilgilenen çıkar mı?
belki kan vermek için bahane arayan arkadaşlar vardır diye tekrar güncelleme yapayım dedim

bnm b + ve ankaradayım maalesef canım.. zaten bnden almazlar çok zayıfım =D

Back