- Konu Sahibi ipektmruzun
-
Kan akımı dursa bile bebekler kendini iki hafta kadar idare edebiliyorlar.
Ölçümlerde kafa bölgesine dikkat edin,gelişme durduysa dr.unuzu uyarın,karın bölgesinden gelişme dursa bile iki hafta tolere edilebiliyor ama kafa ölçümü çok önemli.
Hamileliğim boyunca tek damarım direnç gösterdi ama 37 haftaya kadar dayanabildik,umarım sizin bebekler de biraz daha sebat gösterirler.
Sağlıkla gelsinler,annelerinin yüzünü güldürsünler:Saruboceq:
benimde 33. haftada dooplerda kan akımının durduğu ve plesenta kireçlenmesi olduğu tespit edildi ,ama gerileme yoktu ,zaten sat a göre 1 hafta geriden geliyordu ,kilosu düşüktü ,35. haftada doğum yaptım 2450 gr doğdu kızım ,çok sağlıklı allaha şükür ..umarım seninkilerde biraz sabrederler de sağlıkla gelirler canım ..
ayrıca arkadaşım 34. haftada ikizlerini doğurdu biri 2000 biri 1700 gr dı ve onlarda şimdi 2 yaşında oldular ,hiç korkma teknoloji gelişti artık..
arkadaşlar 35+0 da doğum yaptım.... bebişlerimin biri 2070 diğeri 1660gr dı. küçük hemen yanımıza geldi büyüğü 2gün tedbir için küveze girdi sonra taburcu oldu hiçbir sağlık sorunu yaşamadık çok şükür bugün 1 haftalık oldular içerde alamadıkları kiloları gıdım gıdım almaya başladılar...önce kilo verdiler şimdi 2120 ye 1760 oldular... darısı başınıza Allah hiç kimsenin emeğini boşa çıakrmasın çocukalrımızı bizlere bizleri de çocuklarımıza bağışlasın....
İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı..
Ben 24. haftamdayım 2 gün önce ikinci düzey doppler çekildi ve sol da kan akışında yavaşlık teşhisi kondu.Raporları doktoruma gösterdiğimde kilosunu ve suyunu takip edeceğiz şuan endişelenecek bi sorun yok dedi ama burda yazılanları okudumda gelişiminin durması gibi bir ihtimal ve erken doğma tehdidi varmış çok üzüldüm inşallah zamanında doğar kuzucuklarımız..
Sizler bunu kaçıncı haftada öğrendiniz ben erken öğrendim sanırım ne yapmam lazım acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?