kan akımı yavaşlamış kilo alımı durdu başına gelenler lütfen yardım

ipektmruzun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
5
0
36
Bingöl
şuan 34+3 günlük ikiz hamileliğim var...32.haftayı tamamladığım gnden beridir bebişlerimin kilo alımı durdu. hatta ölçümlerde hata yoksa kiloları düşmeye bile başladı. doktorum kan akımının yavaşladığını artık kilo alımının durduğunu ve bundan sonrada daha artk almayacaklarını söyledi. o nedenle de 1hafta sonra gel doğum gününe karar verelim dedi. kilo alımı olmadığı için ciğer gelişimi tamamlansn alalım dedi. bebişlerim şuan biri 1700 diğeri 1450 benzer bi durum yaşayan varmı, bebişlerim için çok korkuyorum.

böyle bir durumda haftan ileride olmasına rağmen bebekler minik kalmış görünüyor,
doktorun eğer bir hafta daha beklemek istiyorsa ciğer geliştirici iğnenizi yapabilir bence,
bunu bir danış derim canım,
geçmiş olsun..

ciğer geliştirici iğnemiz 28. haftada yapıldı zaten... duyduğum kadarıyla kan akımı yavaşladığı için bi süre kalbi durabiliyomuş herşeyi geçtim artık korkum o... zayıflığı küçüklüğü hepsi tolere edilebilir sağlıklı olsunlarda...yarın gidicez kontrole gün vericek bakalım

Canım içini ferah tut.Rabbim sağlıkla almanı nasip edecek iki yavrunuda inşallah.Bence dr.doğum içi.n ısrar et,haftan iyi bence,olmadı farklı bir dr.fikrini al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…