E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yabangulumZ
-
vallahi 5 yaşından beri inekliyorum,öğrenciyim...
önce kamu yönetimi,daha sonra halkla ilişkiler şimdide işletme,,durdurabilene aşkolsun,
ölmeden birde hukuk okursam ne ala....
şuyum buyum demiyorum otuzumdan sonra açılşmayı planlıyorum....
yalnız kk da arasıra rastladığım bir durumu paylaşayım sizlerle bazı arkadaşlar eğitim durumuna doktora ,yüksek lisans filan yazıyorlar ben bu arkadaşların orta okulu bitirdiğine bile inanmıyorum ne kullandıkları dil ne kelamları bunu yansıtmıyor...çok değerli arkadaşlarımızda var tabiki bunları tenzih ediyorum...yalnızca yalana ne gerek var neysen osun ..........
akannehirsen hangi birini yazacan maşallah yapmadığın meslek kalmamışşutarafagittişimduk benimde on elimde on marifet emme velekin yazma birini bilem yazmamısım nedense -tatlicadiarzu-
1. ana meslegim bayan kuaforlugu ( teorikte tabi pratikte deil salonu actım ama diplomalı biri ile ortaktım sadece dukkan ve işletme bana ait ama çalışan başkasıydı )
2. ozel guvenlik
3. muşteri memnuniyeti ve satış danışmanlıgı
4. fotocu
yani aldıgım sertifikalarla koleksiyon kurasım var -tatlicadiarzu-
onumuzdeki gunlerdede emlak kursu dusunuyorum emlakcıda olcam tam olcek kaydirigubbakcemile3
fekat suan çalışmamaktayım ve çalışmıyorum yazdım meslege -tatlicadiarzu-
bende yazsaydım keşke işlerimden birini delikafadulden delikafadulden delikafadulden
açıkçası o kadar güzel meslekler var ki seçeneklerde hangini seçeyim bilemedim
e napim bi baltaya sap olamayınce gamyoncuiremsu
yerimseniben yerimseniben yerimsenibenkaydirigubbakcemile3benimki dogru -tatlicadiarzu-
ben bay bayan kuafförüyüm
güzzelik uzmani diye seyetirmisdim kuafför olmayinca :)
ama ii oldu hatirlatdigin
ev hanimiyim calismiyorum
ben bunu ilk üye oldugumda kaydetdim öylede kamis
hic aklima gelmediydi kiz senin topigi görene kadar :)
olsun canım sonuçta mesleğinvereliniortakdoğru sayılır takı tasarımcısıyım ama çalışmıyorum:CüvCüv:
önce kamu yönetimi,daha sonra halkla ilişkiler şimdide işletme,,durdurabilene aşkolsun,
yalnız kk da arasıra rastladığım bir durumu paylaşayım sizlerle bazı arkadaşlar eğitim durumuna doktora ,yüksek lisans filan yazıyorlar ben bu arkadaşların orta okulu bitirdiğine bile inanmıyorum ne kullandıkları dil ne kelamları bunu yansıtmıyor...çok değerli arkadaşlarımızda var tabiki bunları tenzih ediyorum...yalnızca yalana ne gerek var neysen osun ..........
akannehirsen hangi birini yazacan maşallah yapmadığın meslek kalmamışşutarafagitti
:1hug: :1hug: :1hug:
ilkokul 1 e amcam okulun müdürü diye bende abimde 5 yaşında başladık...abim şuan 31 yaşında benden 4 yaş büyük ve doçent...
16 yaşında ilk sınava girdim ve 23 yaşında ikincisine ve bu yıl yani 27 yaşında işletmeye başlıyorum...
30 dan sonrada iş hayatını düşünüyorum...yaşadığım şehirlerde ilgili bölümlerin fakülteleri hiç denk gelmediği için yüksek lisansıda taşınacağım şehirde yapacağım,allah izin verirse...
ama hukuk içimde uhtedir,umarım oda nasip olur...
vereliniortak kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanbenim de doğru...burda mesleğini yanlış yazınca ne değişir ki hayatında birinin anlamış değilim...
benimkide doğru 12 senelik ev hanımıyım :roflol:
benimki yüzde yüz doğru -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?