• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamuflaj makyaj- plastik makyaj???

ViaLucida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
41
0
36
İçel Mersin
mrb, benim alnımda çizgi şeklinde bir yara izi var. küçükken masanın üstüne düşmüşüm. aslında ona yara izi demeye de dilim varmıyor adeta bir yarık:50: bir iki doktora sormuştum, daha az belli olacak bir hale getirebileceklerini söylemişlerdi ama cesaret edemiyorum işte. acaba bu sahne sanatçılarına uygulanan plastik makyaj işe yarar mı diye düşünüyorum:40: o boşluğu dolduracak yapışkan koyu kıvamlı bir şey lazım çünkü bana... siz ne dersiniz? bu konuda bir bilgisi olanlar yardımca olurlarsa çok mutlu olurum...

canım benim ne zamana kadar plastik makyaj yapıcaksın ki?
bence lazerle falan bir şeyler yap yada doktorlara danış plastik makyajda öyle normal makyaj gibi olmuyo ve aşırı derecede bozuyo cildi
eğer doktorlarının yapabilecekleri bişey varsa o görünümü aza indirecek bir şey varsa yapmalısın :1::16:

canım benim ne zamana kadar plastik makyaj yapıcaksın ki?
bence lazerle falan bir şeyler yap yada doktorlara danış plastik makyajda öyle normal makyaj gibi olmuyo ve aşırı derecede bozuyo cildi
eğer doktorlarının yapabilecekleri bişey varsa o görünümü aza indirecek bir şey varsa yapmalısın :1::16:

haklısın ama bunu bi denemek istiyorum. çok kafama taktığım bir durum değil aslında ama olmasa daha iyi olur tabi. lazer olmazmış bana yani görüştüğüm doktor öyle söylemişti. o izi zigzaglı bir hale getirebiliriz demişti. plastik makyajı sadece o çukuru doldurmak için istiyorum. üstüne de her zaman kullandığım fondöteni pudrayı sürerek cildimle uyumlu hale getirebilirim diye düşünüyorum. ama bu plastik makyaj malzemelerini nasıl edinebilirm hiç bilmiyorum işte. internette de pek bişey bulamadım...

Back
X