Lekeler, Çiller Kamuflaj makyaj (kryolan dermacolor)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
205
kızlar merhaba..forumu uzun uzun gezdim ama yara ve yanık, ve buna benzer lekeleri kamufle eden ürünler ile ilgili tatmin edici bi konuyla karşılaşmadım..herkes internettten satın aldıgı fondöten tarzı şeylerin ya suda çıktığını yada tam kapatamadığını ifade ediyor..bende 1 senedir bacaklarımdaki yanıkların kamufle edilmesi ile ilgili dünya kadar ürün aldım..(coverup ,true cover,ve coverderm ve markasını hatırlayamadıgım yurtdışından getırdıgım bırkaç ürün daha ).hiçbiri tam kapatmadı.ya suda çıktı yada pembe pembe fondöten gbı durdu berbattı hepsi...fakat çözüm aslında yanı başımdaymış......istanbulda tesadüfen girdiğin kryolan mağazasında bu tarz lekeleri ,izleri kamufle etmek için dermacolor serisi bulunuyor......öyle inanılmaz güzel , yarayı net kapatıyor ve suda çıkmıyor ki allahıma şükür derdime kısmen çare buldum...yalnız izlerinizin kapanması için takımın komplesini almanız gerekiyor..bana yanık izini önce kamufle etmek için pembe krem şeklinde bi ürün verdiler. önce bunu sürüyorsunuz....üzerine kendi cilt tonuma uygun krem kapatıcı kalın yapılı bı fontöten sürüldü üzerine fixing isimli pudra ve makyaj sabitleyici fixing sprey..4 parçadan oluşan ve kendi ten renginize uyan seti alırsanız inanın bana çok memnun kalacaksınız..fiyat olarak biraz tuzlu ama en azından sadece yaz ayında kullanmak için değer diye düşünüyorum...dileyene özelden ürünler ile ilgili daha detaylı bilgi verebilirim.....yanık izlerimin tedavisi kışın başlayacak ..o zamana kadar lekelerimi kamufle ederek yüzümü güldüren kryolan markasına çok teşekkür ediyorum..

Merhaba canım. Ben de sivilce ve güneş lekelerini kapatmak için corrector consealler paleti gb bir şey almak istiyorum. Shedio nun 15 spf fondotenini aldım.günlük kullanıyorum arada.memnunum.bunun dışında bir pudra istiyorum. Yani fondoteni günlük kullanmamak ve pudrayla işi halletmek istiyorum. Tabi bir pudrayla bu ne kadar mümkün olur bilemem.ne önerirsin?mac daha mı uygun acaba?

sadece pudra ıle işini halletmek ıstıyorsan cnm shıseıdo nun matifing serisinin normal pudrasını kullanabılırsın..başarılı kalıcı ve kapatıcılık özellıgı var

sadece pudra ıle işini halletmek ıstıyorsan cnm shıseıdo nun matifing serisinin normal pudrasını kullanabılırsın..başarılı kalıcı ve kapatıcılık özellıgı var
Yaa bak kafamı karıştırdın şimdi.yarın mac bakayım diyordum

Evet kryolan urunleri cok guzel. Bende supracolor fandoteni var. Dedigin gibi set olarak almak en mantiklisi. Aceleye gelmisti ve setini almamistim. Ama alicam insallah. Ama benim yanik izim yok sadece profesyonel makyaji cok seviyorum..

bana gören shiseido matifiyng serisinin mac pudradan daha başarıılı kapatıcı özelliği var.
Öyle miii?ben ikisini de bilmediğim için.sivilce ve güneş lekelerim var.her zaman fondöten kullanmak istemiyorum. Pudra sürüp çıkmak istiyorum. Yeter mi sence?

bana gören shiseido matifiyng serisinin mac pudradan daha başarıılı kapatıcı özelliği var.
Ben bir de krolaynı da çok merak ediyorum. Magazasına gidemiyorum. Firsat olmuyor.bir pudra aldın mı da bir iki senede bitmiyor. O yüzden tam anlamıyla işe yarayan bir pudra almak istiyorum. Fondotenim shiseido 15spf.

Şimdi hatırladım videoyu. Youtubeta yabancı bir kızın videosunu izledim.yüzu o kadar kötü ki.senin anlattığın gb sanırım 4 parça ürün sürerek yüzünü pürüssüzleştirdi.kız o videodan sonra baya meşhur olmuş.programlara vs.çağırılmış amerikada.bir izle istersen.popüler bir video.

Bir şey daha sormak istiyorum sana.nemli sungerle uygularsaniz daha kalıcı olur diyor pudra.nemli sünger pudraya mı sürülüyor yani?pudra nemlenmiyor mu?anlamıyorum ben bu işi.

Bir şey daha sormak istiyorum sana.nemli sungerle uygularsaniz daha kalıcı olur diyor pudra.nemli sünger pudraya mı sürülüyor yani?pudra nemlenmiyor mu?anlamıyorum ben bu işi.
Merhaba,sungeri ıslatıp sıkıyorsun ,sulu sulu olmayacak şekilde nemli olacak ,pudraya pat pat batırıp uygulama yapacağın bölgeyede pat pat uyguluyorsun(dairesel degil yani)
bu şekilde yapınca makyaj daha kalıcı oluyor.

Kryolan dermacolor serisini bende yeni aldım 4 lü sekilde .
mor renkte yeni yara izini cok iyi kamufle ediyor fakat eski yanık izini tam olarak kamufle edemedim.şimdi morumsu lekeler için ilk önce turuncu fondoteni sonra acık renk fondoten son olarakta cilde en yakın koyu renkli fondoteni uyguladılar magazada .sonra renk kamufle olunca pudra ve spreyle fixlendi.ama eski yanık izi (beyaz çizgi şeklinde) tam olarak kamufle olmuyor .bunun için sırasıyla hangi renk fondotenleri uygulamalıyız ?
uygulamalı bir anlatım var mı ?
Konuya vakıf olanların katılımını rica ediyorum,teşekkürler...

Merhaba canım. Tamam işlemi anladım.peki pudra nemlenmiyor mu?onu anlamadim.sonuçta nemli sünger toza bulanıyor.veya kompakt pudra da aynı şekilde nemlenmez mi?

Fotosunu cekip buraya koyar mısın canım?kaça,nerden aldın?

Islak süngerle daha homojen bir şekilde uygulama yapmış oluyorsun ,daha kusursuz görüntü elde ediliyor ,bence deneyip gözlemlemen en doğrusu..fondotenlerimi de özel günlerde falan bu sekilde kullanıyorum bazen .fiyatlar internet satış linklerinde yazıyor ,tek tek almak istediklerine bakabilirsin .ben palet dışındada büyük gramajlı fondoten aldım tenime uygun olan palette yoktu onun için biraz fazla tuttu tutarı..

Magazaya gitmem lazım.hiç gitmediğim için uygun tonu bilmiyorum. Foto koymadın :/

Ortalama fiyat nedir canim ?? Bende kolumdaki iz icin almak istiyorum da iyi bir kapatici set onceden bir fiyat araligi olussun istiyorum kafamda

cnm bu serıe canufkage cream olan katı yapıdakı fondötenı uygulayabılırsın. ben d4 numaralı urunu kullanıorum..ıstersen refılını ınternetten sıpariş edebılırsın.30 tl olması lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…