Kamu yönetimi

Cikolatta24

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
167
10
318
Çanakkale
kızlaaar merhabalar

birşey sormak istiyorum sizlere öncelikle durumu anlatayım..ben 2005 yılında açıköğretim kamu yönetimi okumaya başlamıştım çok hevesle başladım ilk sınıfıda geçtim ancK çalşmaya başlayınca ilgilenemeyip bıraktım ve daha çabuk biter die 2 yıllık başka bir bölüm yazdım ama onuda okumadım..şimdiki erkek arkadaşım öğretmen ve benim kendi ayaklarımın üstünde durmamı istiyo okuokulunu bitir bana karşı bile dik ol dio beni umutlandırdı heyecanlandırdı bu tarz söylemler ki seneye söz nişan istiyoruz biz.aöf büroyu aradım bana af ile tekrar aynı bölüme dönebileceğimi öylediler çok sevindm baştan yazıp okumaktansa 1 sene karım olur.ancak korkuyorum ya yapamazsam.
ben düz lise mezunuyum pek meslek deersleryle aram yoktur iktisat muhasebe felan sizler nasıl çalışıyorsunuz. geçmiş yıl sorularını çöz devamlı diorlar bi faydası oluyor mu? kamu yönetimi okuyan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?

bende kamu yönetimi 3. sınıf öğrencisiyim bir yandan çalışıp bir yandan okuyorum zor oluyor ama bu zorluk bence seni yıldırmaktan daha çok ümitlendirsin daha çok hırs yap ve bitirmeye bak aöf de zaten ilk iki yıl zordur sonra kendi alanına göre dersleri görüyorsun bu arada bende düz lise mezunuyum ama çalıştıkça sevmeye başladım geçmiş yıl sınav sorularına çalışmanı tavsiye ederim.

çok teşekkür ederim.bende geçmiş yıl sorularını çalış diye çok duydum ama hiç bir şey bilmeden yeterli olur mu diye düşünüyorum.bu sefer bitecek öyle yada böyle inşallah.dua edin bana ne olur

Bende aöf 1. Sınıfım 4 dersten bütünlemeye kaldım

bu sene için tahminimce yeterli olur fakat bu seneden itibaren açıköğretimde sistem değişmeye başladı ve yeni dönemde kamu yönetimininde değişme ihtimali çok yüksek bilginiz olsun

bu sene için tahminimce yeterli olur fakat bu seneden itibaren açıköğretimde sistem değişmeye başladı ve yeni dönemde kamu yönetimininde değişme ihtimali çok yüksek bilginiz olsun

bende zaten şans olsaydı şaşardım yaa ( sistem derken konular soru sistemleri felan mı canım daha detaylı bilgi verir misin

merhaba başka yere yazdım sorumu burayada yazayım:)bende 4 yıllık üniversite okuyorum bu yıl tekrar sınava gırdım aöf kamu yönetimi yazmak istiyorum ama hiçbir bilgim yok sınavlar nasıl oluyor, kayıt nasıl oluyor bilgi verirseniz sevinirim

elçincim bencede oku bitir üniversiteni..benim de durumum aynı aslında seninle..bende seninle aynı yıllarda başladım 2.sınıfıda okudum yanlız matematikten gecemedim ve hevesim kırıldı gecebilcegimide sanmayıp bıraktım okulu..gecebilcegimi bilsem bende başlarım hemen..benim sizlere sorum olucak yeni kayıt yaptırırken bölümü degiştirebiliyormusun? degiştiriliyorsa matematik olmayan bir bölüm secip okumayı cok isterim ..

bende bırakıpda tekrar baslayanlardanım.ama yorumlarınızı görünce korkmadım değil son 7 yılın sorularını cıkardım özetlerı cıkarmaya basladım ama ya değişim olduysa kitaplarda felan emeklerım boşa gıder dıye korkuyorum.

bir de kamu yonetımı 1.sınıf okuyucam fakat bu kredılı sistemı anlamadım bılen arkadaslar yardımcı olabilir mi

canım bölüm değiştirilmiyo tekrar sınava girip sayısal olmayan bi bölüm yazabilirsin ancak 1 yıl kaybı yaşarsın

canm tercihlerde istediğin bölümü yazıcaksın ama 2. ek yerleştirmelerde yazıcaksın diğerlerinin zamanı doldu malum.sınavları bende tam bilmiyorum 2 sınav olur bide bütünleme olurdu şimdi sistem değişti diolar bilgisi olan varsa alabilirz kızlar

kızlar bende kamuyönetimi 4.sınıfım
2 senedirde çalışıyorum muhasebeciyim
4 ay önce evlendim
hayatımda ki bütün yoğunluklara,karışıklıklara rağmen sınıf tekrarı yapmadan hatta büte bile kalmadan bugüne kadar gelebildim şükür..
en son geçen cumartesi pazar girdim sınava 2 dersim kalmıştı..
umarım beklediğim gibi olur ve mezun olabilirim...
kızlar konuları okuyarak vede geçmiş yıllarda ki soruları çözerek rahatlıkla geçersiniz inanın..yeter ki siz isteyin..
şahsen ben büyük zorluklara rağmen başarılı bir şekilde son sınıf olmayı başardım sizde yapabilirsiniz ..tabi bazı derslerde dersane yardımı almak şart bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…