Kamu yönetimi mi ? İşletme mi ?

Kamu yönetimi mi ? İşletme mi ?

• Kamu Yönetimi

OY: 7 70,0%
  • İşletme

OY: 3 30,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .

Risus

papatya böceği
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
1.294
18
Kızlar ben açıköğretim den Adalet bölümü bitirdim inşallah ( dünkü sınavlardan sonra mezun olduğumu düşünüyorum. )
şimdi onu lisans a tamamlayacağım ancak bir türlü karar veremedim

Kamu yönetimi mi ?
İşletme mi ?

tercihimi hangisi kpss yle daha az puana ve daha çok atanıyor ona göre yapmak istiyorum..
sizde benim anketime katılıp bana yol gösterirmisiniz ?

Canım ben kamu yönetimini seçmiştim onu okuyorum hala bence işletmeden daha güzel :KK16: ama okuması işletmenin daha kolaymış :KK34:

ama canım hangi üninin kamu yön. hangi üninin işletmesi ??

Aöf ten okuyacağım kızlar önlisans ı lisansa tamamlamak için..
benimde gönlümde yatan kamu yönetimi ama kpssde atanma konusunda hangi bölüm daha şanslı ona göre okuyacağım işte..

cnmm netten iki bölümünde hangi meslekler yapabileceğine bakıp ona göre kendin karar vermelisin bence hee brkaç meslek arasında kalırsın ozaman tamam sor bize de mesela ben kamu yönetimi ile ilgilli hiçbirşey bilmiyorum kpss diyorsun işletme orada çok var ama işletmenin seçeceği alanda çok ayrıca kpss şans işi yıllarca emek verip biryere yerleşemeyenlerde var... ama kuma yönetimi kimdir değildir bilmem işletme özeldede çok işsiz var ama işletme mezunları aynı zamnda heryerde yine

cnmm netten iki bölümünde hangi meslekler yapabileceğine bakıp ona göre kendin karar vermelisin bence hee brkaç meslek arasında kalırsın ozaman tamam sor bize de mesela ben kamu yönetimi ile ilgilli hiçbirşey bilmiyorum kpss diyorsun işletme orada çok var ama işletmenin seçeceği alanda çok ayrıca kpss şans işi yıllarca emek verip biryere yerleşemeyenlerde var... ama kuma yönetimi kimdir değildir bilmem işletme özeldede çok işsiz var ama işletme mezunları aynı zamnda heryerde yine

internetten baktım kamu yönetimi de işletme gibi geniş iş alanına sahip.. ama tecrube edenlere sormak daha mantıklı geldi ..
puan olarak bakamadım henüz :26:
kamu yönetimi işletmeden daha kolay okunuyor diyorlar bide :KK55:

Tercihimi Kamu Yönetiminden yana yaptım, oylayanlara teşekkür ederim..

internetten baktım kamu yönetimi de işletme gibi geniş iş alanına sahip.. ama tecrube edenlere sormak daha mantıklı geldi ..
puan olarak bakamadım henüz :26:
kamu yönetimi işletmeden daha kolay okunuyor diyorlar bide :KK55:

cnm ben kamu mezunuyum pamukkale.işletmeye göre daha zor bi bölüm.hukuk+siyaset ağırlıklı çünkü. kpssdende 85 altında bi puanada zor atanırsın ki kpssyede lisans düzeyinde gireceksin.85 almakda neredeyse imkansız sınav çok zor .bence lisansa tamamlama çünkü bu şekilde atanman çk çok daha kolay.atandıktan sonra dışardan devam et

Tercihimi Kamu Yönetiminden yana yaptım, oylayanlara teşekkür ederim..

merhaba cnm bende önlisans mezunuyum lisansa tamamlamak istiyorum ama işletme ve kamu arasında kararsız kaldım sayısalım cpk fazla yok ve bir an önce diplomamı almak istiyorum sence hangisini seçmeliyim ayrıca sen kamu seçmişsin sanırım iyi bir bölüm mü ??dersler zorlayıcı mı??fikrini alabilirmiyim

X