Kamu yönetimi mi çocuk gelişimi mi ?

Hobaaaaaa

Rabbim yardımcımız olsun. amin
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
35
49
Arkadaşlar merhaba şuan hali hazırda kamu yönetimi okuyorum açık öğretimden. Ben bu bölümü dondurup çocuk gelişimi bölümüne geçebilir miyim tekrar sınava girip açık öğretimden yazabilir miyim? (Bu arada dış ticaret onlisans mezunuyum kamu yönetimine geçiş yaptım direk)

Arkadaşlar merhaba şuan hali hazırda kamu yönetimi okuyorum açık öğretimden. Ben bu bölümü dondurup çocuk gelişimi bölümüne geçebilir miyim tekrar sınava girip açık öğretimden yazabilir miyim? (Bu arada dış ticaret onlisans mezunuyum kamu yönetimine geçiş yaptım direk)
Erzurum atatürk üniversitesine yazılırsın 2. üniversite olarak aynı anda ikisini okursun.Lisans tamamlamayı bitir derim kaydını sildirip ileride devam etmek istersen dikey geçiş sınavı şartı geldi eskiden sınavsızdı.

Şimdi geçiş yapamıyor muyuz ? Peki Atatürk Üniversitesi de aöf gibi mi başvuruları ne zaman

Şimdi geçiş yapamıyor muyuz ? Peki Atatürk Üniversitesi de aöf gibi mi başvuruları ne zaman
Önce internetten ön kayıt sonra belgelerini yolluyorsun Erzurum Atatürk üniversitesi açıkögretim fakültesi 2.üniversite kayıtları yaz çıkar netten yeni tarihler.

Ygs sınavına girmem gerekiyor önce demi aynı aöf gibi çok soru sordum ama hakkını helal et

Ygs sınavına girmem gerekiyor önce demi aynı aöf gibi çok soru sordum ama hakkını helal et
Gerekmiyor 2.üniversite kapsamında sınavsız yazılacaksın.Üniversite öğrencileri yada mezunları aöf bölümlerine sınavsız kayıt olur böyle bir hakları var.

Tamam çok teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için allah razı olsun :dua:

X