• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kamu yönetimi mezunları

caponumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.431
5
156
41
herkese selam arkadaşalr ben 2006 selçuk üni. kamu yön. mezunuyum ve bölümümü isteerek yazıp okuyanlardanım ancak kpss ile atamalarda olsun özel sektörde iş bulamamak olsun bu konuda sıkıntılıyım bizim bölüme hiç birşey yok en son yapılacak tercihlerde bile bize açılan bölümler ne kadar yetersiz bu bölüm kapansa en güzeli olur diye düşünüyorum benim gibi düşünen bu sıkıntıları yaşayan arkadaşal r varmı:uhm:

canım o kadar karamsarlığa kapılma.kendini biraz geliştirdikten sonra mutlaka oluyor.benim abimde gazi üniversitesi kamu yönetimini bitirdi.hemde üstten ders alarak 3 senede.hemen ilk kpss sinde türkiye 19. oldu.ve daha 21 yaşında.şuan başbakanlıkta gümrük müfettişi.bende gazi ekonometri okuyorum abim kadar olmasada uğraş göstermeye çalışıyorum.sende sıkma canını zemuszemus etrafındaki güzel örneklere bak..birazda gayret gösterdin mi Rabbimin izniyle inş çok iyi yerlere gelirsin opuyorumnanaktan

Özel sektörde bayanların şansı çok daha az bu bölüm mezunlarının

zaten adı üstünde kamu yönetimi.yani bu bölüm ne bayanlar için ne erkekler için özel sektöre uygun değil...daha çok devlette iş buluyorlar

Back