• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAMU YÖNETİMİ 4.sınıftaki arkadaşlar burda buluşalım

mahsunmenekse

Ada Maria :)
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
749
7
118
40
Adana
slm kızlar baktım bulamadım bize ait bir bölüm..belkide ben görememişim varsa da bilmiyroum artık ..
uzun ve zorlu bir süreçten sonra yüzdük yüzdük kuyruğa geldik peki ders çalışmaya başladınız mı ?derslere ilişkin bilgileri zorlandığımız herşeyi burada paylaşalım a.s.

malesef türkiye ekonomisi yüzünden mezun olamadım düşün canım muhase,istatistik,iktisat...gibi dersleri ver ekonomi yüzünden bir yılın gitsinmafoldumben büt.de resmen saçma sapan sorular vardı 3 soru yüzünden şuan bir yılım yandı neyse hayırlısı inş. bu sene ikimizde sorunsuz mezun oluruz

malesef türkiye ekonomisi yüzünden mezun olamadım düşün canım muhase,istatistik,iktisat...gibi dersleri ver ekonomi yüzünden bir yılın gitsinmafoldumben büt.de resmen saçma sapan sorular vardı 3 soru yüzünden şuan bir yılım yandı neyse hayırlısı inş. bu sene ikimizde sorunsuz mezun oluruz

ay cnm ya çok üzüldüm inş sorunsuz mezun oluruz artık yaaa :teselli:

slm kızlar bende kamu yönetimi 2 deyim tabi genel matematiği veremediğim için aslında 5. senem sizler matematiğe nerden çalıştınız kursa gidiyormusunuz birde açık öğretimin bazı bölümlerinde sanırım 1. sınıf dersi dururken 3 e geçiyorlar nasıl anlamadım benim senelerim gitti şimdilik hoşça kalın

slm kızlar bende kamu yönetimi 2 deyim tabi genel matematiği veremediğim için aslında 5. senem sizler matematiğe nerden çalıştınız kursa gidiyormusunuz birde açık öğretimin bazı bölümlerinde sanırım 1. sınıf dersi dururken 3 e geçiyorlar nasıl anlamadım benim senelerim gitti şimdilik hoşça kalın

slm canım ben evde çalıştım kendim güzelim ama 3dersten kursa gittim..onlarda matematik iktisat ve istatistikti ..ama senin dediğin gibi 1.sınıftan ders olupta 3 e geçen görmedim cnm kafamçokkarıştı

kızlar ben hep evde son zamanlar çalıştım türkiye ekonomisine de hiç çalışmadıgım kadar çok çalıştım ama malesef resmen kalalım diye çok farklı sorular sormuşlardı :(neyse vardır bi hayır:.. matematikte bende zorlanmıştım açıkcası kendimi korkutmuştum bol soru çözersen yapabilecegini göreceksin final de matrisler filan daha kolay finale agırlık vermeni tavsiye ederim birde ben yargının yardımcı kitabını almıştım sanırım onada bakabilirsin.ders geçme olayı ise alttan iki dersin varken bi üst sınıfa geçebilirsin sadece umarım yardımcı olabilmişimdir başarılar..

Back