• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamu yon. 4.sınıf malıye polıtıkası ve tr ekonomısınden eylule kaldım kızlar :((((

sedosumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
970
7
68
SLM kizlar ben maliye politikasi ve turkiye ekonomisinden but e kaldim kizlar sinifi gecmek icin nasil calismaliyim acaba gecmis yillarin bana bir faydasi olur mu??? yardimlariniza ihtiyacim var gecen arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim .....

bende türkiye ekonomısınden kaldım 3.5 atıyorum :37: hala calısmadım ve ıstek mıstek kalmadı su ders yuzunden gecmıs yıla aıt hıc bır soru yok tutmuyorrr kendı emegınle gectın gectın gecemedın yandık

SLM kizlar ben maliye politikasi ve turkiye ekonomisinden but e kaldim kizlar sinifi gecmek icin nasil calismaliyim acaba gecmis yillarin bana bir faydasi olur mu??? yardimlariniza ihtiyacim var gecen arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim .....
1999dan başlayarak buzamana kadar ara sınav final sınavı büt bütün soruları çöz cnm birde aöfnin verdiğin başka yardımcı kitap aldınmı eğer almadıysan murat yayınlarınınkini al çalış inş geeçersin cnm ben bir sene aöfden mezun oldum dersler yoktu ama zor dersler vardı geçtim allaha şükür:10:

Back