• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAMU SPOTU!!!! TÜM KADINLAR(kızlar) BU BAŞLIĞA BAKABİLİR Mİ ACİLEN !?

Pau-07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
15
4
86
27
Arkadaşlar bakire olan olmayan tüm dostlar. LÜTFEN ama lütfen kendinize defolu mal muamelesi yapmayı acilen bırakın. Bakire olmayabilirsiniz. Bu dünyanın sonu değil bu öyle abartıldığı kadar kötü ahlaksızca bir şey hiç değil. Hırsızlık mı yaptınız, uyuşturucu mu sattınız, cinayet mi işlediniz ? Parayla kendinizi mi sattınız? Neyden utanıp neyi abartıyorsunuz bu kadar ? Siz böyle yaparak erkeklerin eline yağ sürüyorsunuz ancak. Bakire olmadığı halde gayet iyi düzgün edepli kızları erkekler SIRF BAKİRE DEĞİL diYE KANDIRIP KULLANIP ATIYOR KENARA. Rica ediyorum kendinize gelin. Ve yetişkin insanların normal bir şekilde cinsellik yaşamasını NORMALLEŞTİRİN. SİZİN DE KIZINIZ ABLANIZ YEĞENİNİZ VAR. BÜYÜK KONUŞMAYIN KİMSEYİ DE YARGILAMAYIN. Benim daha 2024 senesinde 3 tane arkadaşım bakire olmadığı halde gayet de evlendiler mutlular valla. Kendinize defolu mal muamelesi yapan sizsiniz. BU KAFADAN ÇIKIN LÜTFEN... SAYGILARIMLA

Evlendiğimde bakireydim ama eşimin hiç umurunda olmadı bakireyim diye ayrı bı muamele görmedim yıllar sonra beğenmemeye başladı 5 yıldır evliyim onu boynuzlayan başkaları ile beraber olan eski sevgilisi anıyordu bana gerçekten önemsiz insan olmak önemli bakirelik değil.

Evlendiğimde bakireydim ama eşimin hiç umurunda olmadı bakireyim diye ayrı bı muamele görmedim yıllar sonra beğenmemeye başladı 5 yıldır evliyim onu boynuzlayan başkaları ile beraber olan eski sevgilisi anıyordu bana gerçekten önemsiz insan olmak önemli bakirelik değil.
yaaa gerçekten eşinin sana böyle hissettirmesine üzüldüm. Umarım aklını başına alır ve sana ilgi sevgi gösterir

Back
X