Kamu Personelinin Estetik Ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baş hekimin hanımıda bu doktora gittiğine göre sanırım iyi. ben slikonu erteledim henüz kararımı tam vermediğimden dolayı. ama doktor işinde iyi.
unefille42 arkadaşım,bana bu konuda yardım edersen çok memnun olurum.ben de bu 2008 yılının başında ameliyat olmayı düşünüyorum.fakat doktorlar konusunda bir bilgim yok.ben konya nın bir ilçesinde ikamet etmekteyim..özel mesaj gönderemiyorum.
sana adresimi yazıyorum. haberleşirsek memnun olurum.

Ya arkadaşlarrrr üniversite personeli yokmu yada üniversitede ameliyat olan. Erdem tezel marmara üniversitesi vakfında ameşiyat yapıyormuş Vakıf olunca prosedür değişiyormu. Yani normalde ameliyat edenin ünvanına göre döner sermayeye ücret yatırılıyor ilaç milaç ne lazımsa masraf karşılanıyor. Vakıfta ameliyat yapılınca nasıl oluyor de-li-ri-yo-rummmm. Bide bu bıçak parası falan ne ki. Nasıl verilirrr... Lütfen imdaaaatttttsenağlamasenağlama:1no2:kafamçokkarıştıtatlicadiarzu

Öğrendiğim bi şeyi paylaşmak istedim. Eğer kamu çalışanıysanız ve zorunlu olarak estetik ameliyat olmanız gerektiğine dair resmi bi hastaneden heyet raporu alabilirseniz ameliyatınızın bir kısmı yada hepsini devlet ödüyormuuuuşşşşşş.... Bilginize sunulur. :içelim:

milkabeyaz bu doktorun ismi nedir ve toplam olarak sana ne kadara maliyeti oldu,birde sanırım sen ameliyat olalı 2 seneye yakın oldu,tam olarak şuan protezlerinden memnunmusun yazarsan sevinirim,eğer doktorun ismi burda yazılmıyorsa senden ricam,özele mesaj atabilirmisin...:uhm:

Doktorun adını alabilir miyim sakıncası yoksa. Bende öğretmenim karabükte yaşıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…