• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamu Personelinin Estetik Ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar günümüzde estetik sıradan ve hayatı güzelleştiren birşey oldu sanki. Ama taktir edersinizki çok pahalıbenneyaptımki. Bu iş öbür şeylere benzemez, en iyisine gidelim diye ünlülerin cerrahlarına tonla para döküyoruz. Oysa üniversitelerde bu işi iyi yapan, ama adını bilmediğimiz cerrahlar var.
Peki bunlara ameliyat olmanın prosedürü nedir, ücretler nasıl oluyor, yani hiç bir kolaylık sağlamıyorlarmı kamu çalışanlarına.Arkadaşlar bu konuda tecrübeniz varsa paylaşın, bana ve benimgibi merak eden pek çok kişiye yardımcı olacaksınız:uhm::a015::sm_confused:

benim öğrendiğim kadarıyla önceden devlet zorunlu hallerde örneğin göğüs küçültme ameliyatını karşılıyordu, sırt ağrısı falan gibi durumlardan dolayı ama 2 sene kadar önce bu kaldırıldı artık devlet ödemiyor.

arkadaşlar,ben öğretmenim ve zonguldak tıp fakültesinde ameliyatımı oldum.doktorumu ilk başta sevmememe rağmen çıkardığı iş mükemmel.doktorum işi ehli olduğu için hastlarına karşı tatlı diili filen değil.öncelikle bunu söyliyim..ama sahiden mükemmel..hastaneye belli bir ücret yatırıyorsunuz.700 ytl kadar.doktora da bir ücret veriyorsunuz ama bu sitede yazan 3-4 milyar gibi paralar değil...bence mutlaka bu işi paraya döken,ünlülerin estetik cerrahları yerine,bu işte uzman doçentlere olun.

benim öğrendiğim kadarıyla önceden devlet zorunlu hallerde örneğin göğüs küçültme ameliyatını karşılıyordu, sırt ağrısı falan gibi durumlardan dolayı ama 2 sene kadar önce bu kaldırıldı artık devlet ödemiyor.
evet biliyorum devlet ödemiyor.ama bazı kolaylıklar sağlıyorlar duyduğuma göre. örneğin hastane ücreti ödenmiyor. yanlış dudumsa bilmiyorum ama böyle duymuştum sankifisfisfis

arkadaşlar,ben öğretmenim ve zonguldak tıp fakültesinde ameliyatımı oldum.doktorumu ilk başta sevmememe rağmen çıkardığı iş mükemmel.doktorum işi ehli olduğu için hastlarına karşı tatlı diili filen değil.öncelikle bunu söyliyim..ama sahiden mükemmel..hastaneye belli bir ücret yatırıyorsunuz.700 ytl kadar.doktora da bir ücret veriyorsunuz ama bu sitede yazan 3-4 milyar gibi paralar değil...bence mutlaka bu işi paraya döken,ünlülerin estetik cerrahları yerine,bu işte uzman doçentlere olun.
harikasın milkabeyaz, bencede. ama korkuyoruz, nerede iyi doktor var bilmiyoruz, tekrar ameliyatlık olmamak için diş tırnaktan artırıp pahalıya gidiyoruz. tecrübeleri paylaşıp bilgilenecez umarım. zonguldak kurtuldu, yadiğerleri. ...sahi senin bu doktor yüz de gerermi acep:uhm:

hayatım her türlü estetik operasyonu yapıyor.istanbul,ankara gibi şehirlerden gelen birsürü hastası var.kısacası sana 1500-2000 arasında bir maaliyeti olur.en azından burnun sadece görüntüsü değil,nefes alman bile değişir.yani içteki sorunları da halleder..işinde uzman olması çok önemli..
yüz gerdiğini de biliyorum.her türlü operasyonu yapıyor.mesela örnek vereyim.benden önceki hasta 2 yaşındaki bir çocuktu.doğuştan bir elinin bütün parmakları bitişik..benim doktor öyle bir ameliyat etmiş ki,operasyon geçirip geçirmediğini asla anlayamazsın..iz miz yok..1 ay içinde hiçbir iz kalmamış çocukta..bir sorun olursa cevaplarım canım.

ben de burun ameliyatlarını kemik ameliyatı gibi gosterip devlete odetenler olduğunu biliyorum. boyle yolları da var demek ki

hayatım her türlü estetik operasyonu yapıyor.istanbul,ankara gibi şehirlerden gelen birsürü hastası var.kısacası sana 1500-2000 arasında bir maaliyeti olur.en azından burnun sadece görüntüsü değil,nefes alman bile değişir.yani içteki sorunları da halleder..işinde uzman olması çok önemli..
yüz gerdiğini de biliyorum.her türlü operasyonu yapıyor.mesela örnek vereyim.benden önceki hasta 2 yaşındaki bir çocuktu.doğuştan bir elinin bütün parmakları bitişik..benim doktor öyle bir ameliyat etmiş ki,operasyon geçirip geçirmediğini asla anlayamazsın..iz miz yok..1 ay içinde hiçbir iz kalmamış çocukta..bir sorun olursa cevaplarım canım.
doktorunun adını alabilirmiyim tam olarak ve hangi bölümde olduğunu. gerçi daha para biriktiricem.burun ameliyatı yeni bitti. ama olsun, senin doktor dikkate alınmaya değer.:hooray:

bende tıp fakültesinde oldum bu ameliyatlar estetiğe giriyor biz karşılamak zorundayız önceden ilaç paralrını yatma ücretini falanda devlet karşılıyordu biz sadece protezi alıyorduk ama bu şimdi kalktı. şimdide yine protez parasını ve hastanede yatış ve ialç parasınıda biz ödüyoruz yine bunlara rağmen özel kliniklerde ödenen ücretten daha az bi para veriyoruz. bana 1.2 küsüre çıkmıştı. yani sadece ünlülerin doktorları iyi iş çıkarıyor diye bişi yok.ben çok memnunum şahsen .
evet dediğin gibi. Ünlü cerrahlar el emeği ücretini bana abartıyor gibi geldi. üniversitede ameliyat olacağın doktorun ünvanına göre ücret yatırıyorsun, asla yaptıkları işe göre çok değil. yinede ünlü dediklerimizden birkaç misli az bu ücretler. Bu arada Sen göğüs protezi mi taktırmıştın ?

ben de burun ameliyatlarını kemik ameliyatı gibi gosterip devlete odetenler olduğunu biliyorum. boyle yolları da var demek ki
belki bazıları bana kızacak ama iyi yapmışlar. Ben kamuda çalışıyorsam, o doktorlarda kamudaysa neden yararlanamıyorum. Benim kaza geçirmiş yüzümü bile düzeltmediler estetiğe giriyor devlet ödemiyor diye. Bu haksızlık değilmi?

erdem tezel mesala çok tanınmış bi doktor ve marmara üniversitesinde çalışıyor. onun kamu çalışanlarına yaklaşımı nasıl, yada biz ona nasıl yaklaşıcaz, bilen duyannn

milka beyaz bende kulak estetiği yaptırmak istiyorum acaba bahsettiğin doktor bu ameliyatıda yapıyormu doktorun ismini ve hastane ismini özelime yazarmısın teşekkürler

burun estetiğimi yaptırmak istiyorsun göğüsmü xxklt

burnumu yaptırdım, 2 ay oldu. ünlü ve iyi bi doktora. Benim yüzümün orta yüz ameliyatı ile gerilmesi gerek. Kaza nedeni ile biraz asimetrik. Bu ameliyatı burnumu yapan doktora olacaktım ama bana abartılı bi rakam çıkardı (6000ytl) Oysa en pahalısı 4000 ytl diyor. bende üniversitelerde olabilirmiyim diye araştırıyorum. Konuyu forumdaki arkadaşlara sorayım dedim...

ben babamdan dolayı emekli sandığı sağlık karnem var. doktorla konuştum göğüs büyütme için ne yapabiliriz daha ucuza patlaması için diye. kendiside numune hastanesi doktoru olduğu için göğsümde göğüs ucu çüküklüğü teşhisiyle ameliyat edecekti ama silikon ameliyatı yapacaktı. sende aynı hastaneden doktorla görüşürsen yatak parası ve ameliyat parası ödemezsin sadece doktora bıçak parası verirsin. ben bu şekilde ameliyatı 2 milyara düşürdüm ve üstelik kredi kartına taksitte yapıyor.

ben babamdan dolayı emekli sandığı sağlık karnem var. doktorla konuştum göğüs büyütme için ne yapabiliriz daha ucuza patlaması için diye. kendiside numune hastanesi doktoru olduğu için göğsümde göğüs ucu çüküklüğü teşhisiyle ameliyat edecekti ama silikon ameliyatı yapacaktı. sende aynı hastaneden doktorla görüşürsen yatak parası ve ameliyat parası ödemezsin sadece doktora bıçak parası verirsin. ben bu şekilde ameliyatı 2 milyara düşürdüm ve üstelik kredi kartına taksitte yapıyor.
Sevgili Unifelle yanıtın için teşekkürler. Nasıl doktorun memnunmusub, yani iyi bi doktormu. Benim olacağım ameliyat çok ciddi ve maharet gerektiriyor. Acaba senin doktor yüz germe ameliyatı yapmışmıdır. Adı ne desem adamı deşifre etmek gibi olacak. adını sormayayım da yüz germe yapmışmı tecrübelimi yani nasıl bidoktordur canım ya biliyormusun:sm_confused:

baş hekimin hanımıda bu doktora gittiğine göre sanırım iyi. ben slikonu erteledim henüz kararımı tam vermediğimden dolayı. ama doktor işinde iyi.

ismini yazmam ne derece doğrudur bilmiyorum.adamın iyi niyetini suistimal etmek istemem. ama konyada bu doktor.ve işinde çok iyi fiyat konusunda esnek.

Arkadaşlar, bu adam bıçak parasını nerede alıyor. Onların klinik yapmaları suç. Nerede verecez bu parayı, Allahım, sabır ver.

Back