Kamu Davasi

Caresiz93

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
9
-30
31
Merhaba,

Esimle bir konudan ötürü çok sert kavga ettik aramizda arbede yaşandı ve eşim dayanamayip bana vurdu. Tehdit etti bosanmakla. Konu kıskançlık yüzünden çıktı ve benim hiçbir suçum yok bunu soyleyebilirim kısaca ama eşim aşırı kıskanç biri oldugu için gözü bir şeyi görmüyor. Neyse ben iki gün sonra kendi gururuma yediremeyip darp raporu aldım ve şikayette bulundum. Biraz klişe olacak ama barışma kararı aldik ve eşimle aram şuan çok iyi. Şikayetimi geri çektim ifademi degistirdim ama kamu davası düşmüyor diye yazıyor internette. Adli siciline islemesinden korkuyorum çünkü savunma sanayinde çalışıyor ve işten atılabilir.

Savcı henüz davayi açmadı. Açılmasını engelleyebilir miyim siciline islemesinin önüne geçmem gerekiyor daha önce böyle bir durum yaşamış olan arkadaşlar lütfen yardım edin çok huzursuzum haftalardır.....

adam size vurmuş şiddet uygulamış. bir de vaz mı geçiyorsunuz aferin size. o kalkan el bir daha kalkacak. yazık size. bazı hem cinslerime üzülmüyorum hakkediyorlar. devam edin böyle. bir de huzursuzum yazmışsınız. eşiniz size vurdu diye huzursuz olsaydınız keşke eşinizin siciline işlenecek diye değil.

Şiddet insanlar suçlu olduğu için yapılmaz. Siz kişisel olarak eşiniz hakkında iyi niyet sergilemişsiniz ancak devlet kişiyi kendinden daha önce korumakla sorumludur. Siz korumamışsınız kendinizi. Eşiniz size zarar vermiş. Siz hala ona zarar gelmesin istiyorsunuz. O sebeple kamu davası devam eder. O da hakim ne karar verirse.

Merhaba,

Esimle bir konudan ötürü çok sert kavga ettik aramizda arbede yaşandı ve eşim dayanamayip bana vurdu. Tehdit etti bosanmakla. Konu kıskançlık yüzünden çıktı ve benim hiçbir suçum yok bunu soyleyebilirim kısaca ama eşim aşırı kıskanç biri oldugu için gözü bir şeyi görmüyor. Neyse ben iki gün sonra kendi gururuma yediremeyip darp raporu aldım ve şikayette bulundum. Biraz klişe olacak ama barışma kararı aldik ve eşimle aram şuan çok iyi. Şikayetimi geri çektim ifademi degistirdim ama kamu davası düşmüyor diye yazıyor internette. Adli siciline islemesinden korkuyorum çünkü savunma sanayinde çalışıyor ve işten atılabilir.

Savcı henüz davayi açmadı. Açılmasını engelleyebilir miyim siciline islemesinin önüne geçmem gerekiyor daha önce böyle bir durum yaşamış olan arkadaşlar lütfen yardım edin çok huzursuzum haftalardır.....
Ya Allah aşkına hiç mi kendinize saygınız yok, beter olsun!

Merhaba,

Adam bi daha sizi dövdüğünde kimse de çıkıp diyemez niye dövdün diye.. Polis karakol mahkeme vs sizin gönül ilişkinize göre hareket edecek değil, bi dahakine meşgul etmeyin!

Cevaplariniz için sağolun ama bunlara ihtiyacım yok şuanda. Yaşamadan önce ben de kinardim benim gibilerini ama iş başa gelince bu kadar kolay olmuyor maalesef. Mesajimda da belirttiğim üzere başından böyle bir olay geçen arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Aman kocasız kalmayın!

Sadece koluma vurdu sinirden 5 yıllık sevgililik sonrası ilk defa böyle bir şey yaşadık zaten. Tekme tokat dayak yemedim Allah kimseye yaşatmasın tabi ki ama yuva yıkmaya değer görmüyorum. Ikincisi olursa o ayrı bir durum olur zaten.
Adam size vuruyor sizde vah tüh işinden olursa diye mi üzülüyorsunuz madem öyle gidip bir avukata ücreti mukabilinde danışın hanımefendi . Bizde sizinle birlikte kocaniza yardım edemeyeceğiz

Sadece koluma vurdu sinirden 5 yıllık sevgililik sonrası ilk defa böyle bir şey yaşadık zaten. Tekme tokat dayak yemedim Allah kimseye yaşatmasın tabi ki ama yuva yıkmaya değer görmüyorum. Ikincisi olursa o ayrı bir durum olur zaten.
Sadece kolunuza vurmasıyla nasıl darp raporu aldınız demek ki bir iz , kanıt vardı diye düşünüyorum .
Kamu davasını engelleyemezsiniz .

Cevaplariniz için sağolun ama bunlara ihtiyacım yok şuanda. Yaşamadan önce ben de kinardim benim gibilerini ama iş başa gelince bu kadar kolay olmuyor maalesef. Mesajimda da belirttiğim üzere başından böyle bir olay geçen arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Valla düşmez inşallah dava,hatta siciline bile islensin bu nedir ya? Kıskançlıkmış sebebi de,neymiş çok kıskançmış,yerin dibine batsın kıskançlığı. Özgüvensiz herif.
Siz şikayetçi olmasanız hala dayak yiyordunuz bu adamdan farkındamısınız?
Dava düşerse falan yine yapacak ilk fırsatta çünkü sineye çektiniz.

Konu kıskançlık yüzünden çıktı ve benim hiçbir suçum yok bunu soyleyebilirim kısaca ama eşim aşırı kıskanç biri oldugu için gözü bir şeyi görmüyor.
Bu karakter değişmeyeceğine göre siz herhalde artık evde perdeleri çekip oturuyorsunuz . Bırakın dava devam etsin aklı başına gelsin . Daha siz çözüm arıyorsunuz suçlu gibi hiç normal değilsiniz

Hayır dayağı yiyorsunuz sonra aman kariyerine bişey olmasın diye nasıl engellerim diye araştırmayı da siz mi yapıyorsunuz? Burada nasıl linç edileceğinizi bile bile konu falan açacak kadar mı cidden?
Kamu davası açılıyor muhtemelen 5 yıl boyunca aynı suçtan gelirse ceza alır diye bi karar veriliyor işinden olacağını sanmıyorum..bu arada eşimi şikayet etmiştim 5 yıl sonra tekrar şiddetten boşandim sonu gelmiyor

iş başa gelince niye o kadar kolay olmuyor maalesef. bende kınardım mesela aynısını yaşadım bizzat. darp raporunu aldım çatır çatırda boşadım. insanın bir duruşu olmalı. sizinki sadece bahane. ayrıca madem cevap bekliyorsunuz. dedim ya bizzat yaşadım diye. karşı tarafta şikayetimi geri almam için uğraştı almadım. avukatımda dedi. şikayetinizi geri alsanızda kamu davası açıldı dava görülecek dedi. bende zaten almam dedim. cezayı da yedi oh olsun beter olsun.

ikincisi olacak çünkü affettiniz.
bundan sonra dayak yememek için bağırıp çağırmayın sessiz kalın kocanız sinirlendiğinde.
zira başka türlüsü mümkün değil bir kere affettiğinizde eli alıştı artık nasıl olsa gönlünüzü aldı.

X